Αρχική Εκθέσεις Athens Ledra Marriott Hotel – Έκθεση Ζωγραφικής της Ελληνοαμερικανίδος Εικαστικής Καλλιτέχνιδας...

Athens Ledra Marriott Hotel – Έκθεση Ζωγραφικής της Ελληνοαμερικανίδος Εικαστικής Καλλιτέχνιδας . κ. Αργυρώ Πάππας-Τσιώτα

athens ledra marriottΣτο ξενοδοχείο Αthens Ledra Marriott που είναι ο Μέγας Χορηγός της έκθεσης ζωγραφικής της καλλιτέχνιδας κ. Αργυρώς Πάππας-Τσιώτα, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 8 μμ. με θέμα «Θαλάσσιες & Υποθαλάσσιες Δημιουργίες»  στην αίθουσα ΡΟΔΟΣ. Η καλλιτέχνης θα παρουσιάσει θαλασσογραφίες και κυρίως όλες τις σειρές με θέμα τον βυθό συμπεριλαμβανομένης & της καινούργιας σειρά, «βυθός Δ’ – Ροή Ρευμάτων.

Τα έργα είναι εμπνευσμένες εικαστικές αφηγήσεις με έντονα τα στοιχεία της ονειρικής διάστασης με την αναζήτηση της ευαίσθητης ισορροπίας ανάμεσα στο όνειρο και την πραγματικότητα. Έχει γραφτεί για αυτό: «…. Η αέναη κίνηση του υγρού στοιχείου αλλάζει τις προοπτικές εκμηδενίζει όγκους & βάρος. Όλα κινούνται, όλα πάλλονται με την υφή του εξωπραγματικού. Είναι ένα μαγικό ταξίδι διάχυσης, μετάλλαξης στο μυστηριακό και το απρόοπτο…» Ο διακεκριμένος ιστορικός τέχνης κ. Λεόντιος Πετμέζας αναφέρει μεταξύ άλλων πως «…. Στην τέχνη της δημιουργού, καθοριστικό στοιχείο παραμένει η επισήμανση της κλασικής πρότασης που υποσυνείδητα συναντά στόχους που ανανεώνουν κατακτήσεις στοχαστικές που στηρίζονται στην λογική πνευματικότητα….»

Η έκθεση θα διαρκέσει έως και τις 29 Δεκεμβρίου. Ώρες λειτουργίας 1-2 μμ & 6-1 μμ.

Χορηγοί επικοινωνίας: Λέσχη Lions Αμαρουσίου, Όμιλος για την Unesco T.A.E.E. Friends of Art. Catering, τα κρασιά Connaiseur.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.