Αρχική Εκδηλώσεις Το TITANIA γιορτάζει τα φετινά Χριστούγεννα με ζεστή ατμόσφαιρα, δημιουργικές γεύσεις και...

Το TITANIA γιορτάζει τα φετινά Χριστούγεννα με ζεστή ατμόσφαιρα, δημιουργικές γεύσεις και ξεχωριστή λάμψη

Titania christmas 2012 fetivitiesΜε ιδιαίτερα εορταστική διάθεση, το ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ υποδέχεται τις φετινές γιορτές με ανανεωμένη διάθεση, οργανώνοντας εντυπωσιακά ρεβεγιόν που στοχεύουν στην ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού επισκέπτη. Αντλώντας έμπνευση από την εορταστική περίοδο, ο chef de cuisine του Οlive Garden Gourmet Restaurant, Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος, έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό μενού, με λαμπερές δημιουργίες πιάτων, που θα προσφέρεται σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.
 
Το ειδικά σχεδιασμένο μενού φιλοδοξεί να σας εντυπωσιάσει με μια σειρά νέων δημιουργιών, περιλαμβάνοντας πιάτα όπως: Χήνα με παραδοσιακή γέμιση, κρέμα κόκκινου λάχανου με τεντούρα, πουρέ καπνιστής σελινόριζας και πέρλες λαχανικών, Αφρώδη σούπα πράσινων σπαραγγιών με καπνιστό ορτύκι και κρέμα πικραμύγδαλου αλλά και Ζελέ σαμπάνιας με blackberry.
 
Το ΤΙΤΑΝΙΑ προσφέρει την ευκαιρία σε κάθε επισκέπτη να απολαύσει τις ομορφότερες εικόνες από τον έναστρο Αττικό ουρανό, με τη φωτισμένη Ακρόπολη να πρωταγωνιστεί στον ορίζοντα, υποσχόμενο μια αξέχαστη βραδιά στην πιο λαμπερή και φιλόξενη ατμόσφαιρα του κέντρου της Αθήνας.
 
Με ασύγκριτα οικονομικές προτάσεις για τα εορταστικά ρεβεγιόν και ζωντανή μουσική υπόκρουση, το Olive Garden προσφέρει για τη βραδιά της παραμονής των Χριστουγέννων μενού 6 πιάτων με 70€/άτομο, ενώ για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς έχει σχεδιαστεί ένα πρωτοποριακό μενού 7 πιάτων, που προσφέρεται με 80€/άτομο.
 
Εναλλακτικά, μπορείτε να υποδεχτείτε τον καινούριο χρόνο με χορευτική διάθεση και ξεφάντωμα μέχρι πρωίας στη Vergina, το εντυπωσιακό Ball room του ξενοδοχείου, συνοδεία ενός πλούσιου μπουφέ που προσφέρεται με 50€/άτομο.
 
Για την πρώτη ημέρα του χρόνου, το Olive Garden ετοιμάζει ένα διαφορετικό New Year’s Brunch, με ζεστές και κρύες παρουσίες, μόλις με 40€/άτομο.
 
 
 
Τα εορταστικά ρεβεγιόν του ΤΙΤΑΝΙΑ θα πλαισιώνονται από τη μουσική παρέα του Βασίλη Κωνσταντινίδη από τους Idols (τραγούδι), του γνωστού συνθέτη Νίκου Ιγνατιάδη (πιάνο) και της Μαρία Λάρο ( τραγούδι και βιολί).
 
 
 
 
*Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν απεριόριστη κατανάλωση κρασιού, μπύρας και αναψυκτικών αλλά και δωρεάν στάθμευση.
 
**Έκπτωση 50% για παιδιά 4-10 ετών – καμία χρέωση για παιδιά κάτω των 4 ετών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.