Αρχική Εταιρικά Νέα Free Coffee Refills για πρώτη φορά σε ξενοδοχείο στην Αθήνα

Free Coffee Refills για πρώτη φορά σε ξενοδοχείο στην Αθήνα

Το ΤΙΤΑΝΙΑ, πρωτοπορώντας ακόμη μια φορά, υιοθετεί το δημοφιλές για την απέναντι όχθη του Ατλαντικού concept των free coffee refills.
 
Ήδη, από την αρχή της εβδομάδας, με την αγορά ενός γλυκού, οι πελάτες του ξενοδοχείου μπορούν να απολαύσουν απεριόριστη κατανάλωση ζεστού αρωματικού καφέ φίλτρου στο νέο meeting point του κέντρου της Αθήνας, την γνωστή  La Brasserie.
 
Η La Brasserie, που βρίσκεται στο εντυπωσιακό lobby του Ξενοδοχείου και αποτελεί το ιδανικό μέρος για ένα σύντομο διάλειμμα, αλλά και μια επαγγελματική ή φιλική συνάντηση, σερβίρει από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ μυρωδάτο καφέ, φρέσκα γλυκά, snacks και σπιτικές αλμυρές γεύσεις σε μοναδικές τιμές.
 
Προσέχοντας τη λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά, το ΤΙΤΑΝΙΑ προσθέτει επίσης στο μενού της Brasserie γεύσεις από την Ελληνική κουζίνα, με αναβαθμισμένο χαρακτήρα και νοσταλγική διάθεση. Πιάτα όπως: Σιγομαγειρεμένο αρνάκι με ρίγανη, ελιές, λαδοτύρι και ψητές πατάτες, Χοιρινά μπριζολάκια με πάπρικα, Ελληνική πίτα, σαλάτα με λάχανο και γιαούρτι, ψητά λαχανικά και φρέσκιες τηγανιτές πατάτες αλλά και μια επιλογή από Όσπρια, Σούπες και Λαδερά της Ημέρας θα σερβίρονται με την εγγύηση της υπογραφής του καταξιωμένου Executive chef του ξενοδοχείου, Χρήστου Τζιλήρα.
 
Τι άλλο να ζητήσεις, όταν βρίσκεις όλα όσα αναζητάς σε ένα και μόνο Ξενοδοχείο στο Κέντρο της Αθήνας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.