Αρχική Αεροπορικά Νέα Τελευταίες εξελίξεις στο δίκτυο της Qatar Airways προς Ιαπωνία

Τελευταίες εξελίξεις στο δίκτυο της Qatar Airways προς Ιαπωνία

Πλέον οι πτήσεις της Qatar Airways που εξυπηρετούν τους Ιαπωνικούς προορισμούς Τόκυο και Οσάκα αποτελούν ξεχωριστά δρομολόγια, από τις 28 Οκτωβρίου και εκτελούνται από/προς Ντόχα σε non-stop απευθείας πτήσεις.
 
Οι επιβάτες που πετούν με την Qatar Airways από Αθήνα πλέον έχουν την δυνατότητα να ταξιδέψουν σε καθημερινή βάση με απευθείας πτήσεις από/προς Τόκυο και Οσάκα μέσω του κόμβου της εταιρίας το διεθνές αεροδρόμιο της Ντόχα.  
Υπευθυνος της εταιρίας από το Γραφείο Αθηνών δήλωσε: “Είμαστε σίγουροι ότι οι επιβάτες πλέον θα διευκολυνθούν και αποτελεί μέγιστο προνόμιο για όσους επιθυμούν να φτάσουν στον τελικό προορισμό τους όχι μόνο εύκολα και ξεκούραστα αλλά και γρηγορότερα κερδίζοντας χρόνο κατά την άφιξή τους.”
 
Και συνέχισε “Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της www.qatarairways.com/gr για να συμβουλευτείτε τα δρομολόγια μας και κάντε απευθείας κράτηση για το επόμενο ταξίδι σας online μέσω της ιστοσελίδας μας.”
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.