Αρχική Αεροπορικά Νέα Ξεκίνησαν οι κρατήσεις με Lufthansa για το καλοκαίρι 2013!

Ξεκίνησαν οι κρατήσεις με Lufthansa για το καλοκαίρι 2013!

Ξεκίνησαν οι κρατήσεις με Lufthansa για το καλοκαίρι 2013!Νέοι θερινοί προορισμοί στο πρόγραμμα πτήσεων
Ευρωπαϊκοί Καλοκαιρινοί Προορισμοί 2013
Ξεκίνησαν οι κρατήσεις εισιτηρίων για το ερχόμενο καλοκαιρινό πρόγραμμα πτήσεων της Lufthansa με τέσσερις, νέους, ελκυστικούς προορισμούς που έχουν προστεθεί στο δίκτυό της. Είτε πρόκειται για διακοπές στην παραλία είτε για ταξίδια εξερευνήσεων είτε για city breaks, οι επιβάτες που θα ταξιδέψουν την «ομορφότερη εποχή του έτους» θα επωφεληθούν από τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες της αεροπορικής εταιρίας, επιλέγοντας Lufthansa. Πέραν της Economy Class, η Lufthansa προσφέρει στους επιβάτες της και υπηρεσίες Business Class σε όλες τις ευρωπαϊκές πτήσεις της. Συνεπώς, οι ταξιδιώτες αναψυχής μπορούν να απολαμβάνουν επιλεγμένα γεύματα, να μεταφέρουν μαζί τους στις διακοπές περισσότερες δωρεάν αποσκευές και – χάρη στην υπηρεσία επιβίβαση κατά προτεραιότητα  (Priority Boarding) – να επιβιβάζονται στην πτήση τους πριν από όλους τους υπόλοιπους επιβάτες.
Πέραν των πτήσεων προς δημοφιλή παραθεριστικά κέντρα και μεγάλες πόλεις της Ευρώπης που εξυπηρετούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, την ερχόμενη χρονιά οι παραθεριστές θα έχουν μια μεγάλη επιλογή από αναρίθμητες συνδέσεις προς ουσιαστικά όλα τα θέρετρα της Μεσογείου (βλ. πίνακα παρακάτω). Σε ορισμένες περιόδους του ερχόμενου καλοκαιριού, το δίκτυο της Lufthansa θα περιλαμβάνει έως και 25 νέους προορισμούς. Κατά τη διάρκεια των σχολικών διακοπών, όταν υπάρχει αυξημένη ζήτηση, ορισμένοι από αυτούς τους προορισμούς θα εξυπηρετούνται με πολλές πτήσεις ημερησίως.
Στο δίκτυο θα προστεθούν οι ακόλουθοι τέσσερις εποχιακοί προορισμοί:
Η Lufthansa εγκαινιάζει ένα νέο δρομολόγιο για παραθεριστές, προς τη Μινόρκα (Menorca), το μικρό νησί των Βαλεαρίδων που γειτονεύει με τη Μαγιόρκα.  Απευθείας πτήσεις από το Μόναχο, το Ντίσελντορφ, το Αμβούργο και το Βερολίνο θα μεταφέρουν τους επιβάτες στην πρωτεύουσα της Μινόρκα, Μαχόν (Mahón, με πτήση μόλις δύο ωρών.
Άλλος ένας δημοφιλής ισπανικός προορισμός διακοπών που θα μπορούν εύκολα να προσεγγίσουν οι επιβάτες της Lufthansa είναι η Costa de la Luz. Το ερχόμενο καλοκαίρι, η Lufthansa θα πραγματοποιεί πτήσεις προς το  Jerez de la Frontera της Ανδαλουσίας αναχωρώντας από το Ντίσελντορφ και τη Φρανκφούρτη. Αυτή η ιστορική πόλη, γενέτειρα του ξανθού ισπανικού οίνου «σέρι»,  αποτελεί το ιδανικό σημείο εκκίνησης για εκδρομές σε πολλά διάσημα θέρετρα που εκτείνονται κατά μήκος της νότιας ακτογραμμής της Ισπανίας.
Το θέρετρο της Βάρνα, στη Μαύρη Θάλασσα της Βουλγαρίας, είναι ένας ακόμη, ηλιόλουστος νέος προορισμός που θα εξυπηρετείται από τον γερμανικό αερομεταφορέα. Το ιστορικό λιμάνι και οι παραλίες που το περιβάλλουν αποτελεί ήδη ένα δημοφιλές παραθεριστικό κέντρο. Το ερχόμενο καλοκαίρι, οι επιβάτες θα μπορούν να αναχωρούν προς το διάσημο τουριστικό κέντρο με απευθείας πτήση από το Ντίσελντορφ.
Ένας ακόμη νέος προορισμός είναι το Κάρντιφ (Cardiff), πρωτεύουσα της Ουαλίας, που θα συμπεριληφθεί για πρώτη φορά στο πρόγραμμα της Lufthansa από το ερχόμενο καλοκαίρι. Οι επιβάτες θα μπορούν να ταξιδεύουν  προς τις νότιες ακτές της Ουαλίας με απευθείας πτήση από το Ντίσελντορφ. Η Ουαλία, μια ορεινή χώρα στο δυτικό άκρο της Μεγάλης Βρετανίας, φημίζεται για το εντυπωσιακό τοπίο της, τα εθνικά της πάρκα και τα αναρίθμητα κάστρα.
Παράλληλα, η Lufthansa εγκαινιάζει νέα δρομολόγια προς ήδη υπάρχοντεςπροορισμούς. Τον ερχόμενο χρόνο, η Αττάλεια, στη νότια ακτή της Τουρκίας, θα εξυπηρετείται και από τη Φρανκφούρτη και από το Βερολίνο. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, θα υπάρχει για πρώτη φορά σύνδεση από Ντίσελντορφ και Βερολίνο προς τη Μαδέρα και το διάσημο θέρετρο της Πορτογαλίας, Φουνσάλ (Funchal), καθώς και προς το Μαρακές (Marrakesh) στο Μαρόκο. Η Lufthansa θα πραγματοποιεί απευθείας πτήση από το Βερολίνο προς το Φάρο (Faro), στην επαρχία Αλγάρβε (Algarve), στις νότιες ακτές της Πορτογαλίας. Τέλος, το νησί της Ίμπιθα(Ibiza) στις Βαλεαρίδες θα έχει άμεση σύνδεση με τον κόμβο της Φρανκφούρτης.  
Με ναύλο μόλις €129 (αεροπορικό εισιτήριο με επιστροφή), οι επιβάτες της Lufthansa μπορούν να ταξιδεύουν με άνεση προς τους αγαπημένους τους παραθεριστικούς προορισμούς. Όλες οι πτήσεις του θερινού προγράμματος 2013 προσφέρονται ήδη για κρατήσεις. Ο ναύλος των €129 αφορά εισιτήριο με επιστροφή σε Economy Class και περιλαμβάνει όλους τους φόρους, τα τέλη και τις επιπλέον χρεώσεις, για κρατήσεις που πραγματοποιούνται μέσω του www.lufthansa.com. Επίσης, σε όλες οι πτήσεις υπάρχει η δυνατότητα συγκέντρωσης μιλίων. Κρατήσεις πραγματοποιούνται στο τηλεφωνικό κέντρο της Lufthansa 2106175200. Εναλλακτικά, οι επιβάτες μπορούν να κάνουν τις κρατήσεις τους σε όλα τα συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά γραφεία ή σε γκισέ της εταιρίας στο αεροδρόμιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.