Αρχική Αεροπορικά Νέα Νέο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Μάντσεστερ από Easyjet

Νέο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Μάντσεστερ από Easyjet

Νέο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Μάντσεστερ από EasyjetΗ βρετανική low cost αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε νέο δρομολόγιο, που έρχεται να προστεθεί στη λίστα των ήδη υπαρχόντων τεσσάρων

Την αεροπορική σύνδεση της Θεσσαλονίκης με το Μάντσεστερ ανακοίνωσε η βρετανική low cost εταιρεία Easyjet.

Η εταιρεία πραγματοποιεί ήδη δρομολόγια από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό το Βερολίνο, το Μιλάνο, το Λονδίνο και τη Βασιλεία, ενώ το νέο δρομολόγιο θα ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2013.

Παράλληλα, η επικεφαλής της εταιρείας, Καρολάιν Μακόλ, ανακοίνωσε πως θα ξεκινήσουν δρομολόγια από το Μάντσεστερ τόσο για τη Μόσχα όσο και για την Πράγα.

«Είναι πολύ σημαντικά νέα για την τοπική οικονομία του Μάνστεστερ και τα νέα δρομολόγια θα δημιουργήσουν επιπλέον 80 θέσεις εργασίας. Η Μόσχα και η Πράγα είναι ιδανικές για όσους θέλουν να ταξιδέψουν τόσο για αναψυχή όσο και για επαγγελματικούς λόγους, ενώ η Θεσσαλονίκη είναι ένας πολλά υποσχόμενος προορισμός για διακοπές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.