Αρχική Αεροπορικά Νέα Νέα Συνεργασία: Αγοράστε τα πιο οικονομικά εισιτήρια της Germanwings μέσω PayPal

Νέα Συνεργασία: Αγοράστε τα πιο οικονομικά εισιτήρια της Germanwings μέσω PayPal

GermanwingsH αγαπημένη σε όλους, χαμηλού κόστους, αεροπορική εταιρία γίνεται ακόμη πιο φιλική προς τον πελάτη προσθέτοντας επιλογές online αγοράς των αεροπορικών εισιτηρίων

Η Germanwings διευρύνει τους τρόπους online αγοράς των αεροπορικών εισιτηρίων μέσω του  www.germanwings.com προσθέτοντας την υπηρεσία PayPal, που είναι ένας παγκόσμια αναγνωρισμένος τρόπος ηλεκτρονικών συναλλαγών. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρίας που δημοσιεύτηκε την προηγούμενη Δευτέρα, οι πελάτες της χαμηλού κόστους αεροπορικής εταιρίας θα μπορούν εφεξής να πληρώνουν άμεσα, μέσω του προσωπικού τους λογαριασμού PayPal, χωρίς να χρειάζεται να δηλώσουν στη Germanwings τα οικονομικά στοιχεία του τραπεζικού τους λογαριασμού ή της πιστωτικής τους κάρτας. Με τη νέα υπηρεσία, η αεροπορική διευρύνει τις υπηρεσίες της, προσθέτοντας άλλη μία εύκολη και εύχρηστη επιλογή πληρωμής, βελτιώνοντας την ευελιξία της αγοράς των αεροπορικών εισιτηρίων.
Πέραν των κλασικών μεθόδων πληρωμής, όπως την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή την πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας, η εταιρία PayPal προσφέρει στους πελάτες της Germanwings νέους τρόπους πληρωμής, με αντίστοιχα υψηλό επίπεδο ασφαλείας. Οι πελάτες μπορούν πλέον να πληρώνουν μεταφέροντας το ποσό από τον τραπεζικό τους λογαριασμό στον ατομικό τους λογαριασμό PayPal, μέσω τρίτων ή μέσω πιστωτικής κάρτας. Επιπλέον, η  PayPal παρέχει τις μεθόδους πληρωμής debit advice ή Giropay. Αντίθετα από τη χρέωση του ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό, για άμεση αγορά εισιτηρίων μέσω του  www.germanwings.com οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιούν το λογαριασμό PayPal – καθώς – και την πιστωτική τους κάρτα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.