Αρχική Ελλάδα Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των εκδηλώσεων για την 39η επέτειο του Πολυτεχνείου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των εκδηλώσεων για την 39η επέτειο του Πολυτεχνείου

Λόγω των εκδηλώσεων για την 39η Eπέτειο του Πολυτεχνείου, από τη Διεύθυνσή Τροχαίας Αττικής, ανακοινώθηκε ότι θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδούς γύρω από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο έως την Πλ. Κάνιγγος, οι οποίες θα κορυφωθούν το Σάββατο 17.11.2012 κατά την ημέρα της πορείας, οπότε θα επεκταθούν σταδιακά στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου, που περικλείεται από τις οδούς και λεωφόρους Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και καθέτους αυτών.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Ακόμη, σύμφωνα με Απόφαση του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών, θα πραγματοποιηθούν τροποποιήσεις στα δρομολόγια και τις στάσεις των συγκοινωνιακών μέσων (Λεωφορεία – Τρόλεϊ).

Παρακαλούνται οι οδηγοί, έως τις 17.11.2012, να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, της διαδρομής της πορείας και πέριξ της Πρεσβείας των Η.Π.Α., καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου, τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ορισμένες έννοιες παραποιούνται σκοπίμως . Η 17η Νοεμβρίου δεν είναι “εορταστική επέτειος” είναι διαμαρτυρία όπως η 1η Μαίου δεν είναι “αργία” είναι απεργία . Η εργασία δεν είναι “απασχόληση” όπως και το αντίστοιχο “υπουργείο”. Διορθώστε το άρθρο σας παρακαλώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.