Αρχική Τουρισμός Άνοιγμα της Ελλάδας στην αγορά της Βοσνίας

Άνοιγμα της Ελλάδας στην αγορά της Βοσνίας

Την προοπτική απευθείας αεροπορικής σύνδεσης της Ελλάδας με το Σεράγεβο και την Βanja Luka εξέτασαν χθες το πρωί στα γραφεία του ΕΟΤ, ο γ.γ του ΕΟΤ κ. Νίκος Καραχάλιος με εκπροσώπους της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης.
Κατά την διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν οι προοπτικές ανάπτυξης της τουριστικής συνεργασίας, προς όφελος και των δυο χωρών. Όπως επισημάνθηκε η αεροπορική σύνδεση Ελλάδας-Βοσνίας Ερζεγοβίνης αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για την σύσφιξη των  διμερών  σχέσεων  σε όλους τους τομείς της οικονομίας. Η Ελληνική αντιπροσωπεία εξέφρασε το ενδιαφέρον της για συνεργασία των δυο χωρών, κυρίως στον τουριστικό τομέα. Ενώ οι εκπρόσωποι της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης διαβεβαίωσαν για την ασφάλεια των αεροδρομίων τους, αλλά και την ύπαρξη των καταλλήλων υποδομών για την υποστήριξη της αεροπορικής σύνδεσης.
Μετά το τέλος της σύσκεψης ο γ.γ του ΕΟΤ κ. Νίκος Καραχάλιος μοίρασε στους αντιπροσώπους της Βοζνίας-Ερζεγοβίνης  το νέο ταξιδιωτικό οδηγό Αθήνας –Θεσσαλονίκης  του ΕΟΤ (City Brakes). Και δεσμεύθηκε ότι ο ίδιος  θα επισκεφτεί την χώρα τους. Παράλληλα προσκάλεσε την ξένη αντιπροσωπεία να επισκεφτεί την διεθνή έκθεση τουρισμού Philoxenia 2012, που θα εγκαινιαστεί στις 22 Νοεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη από την υπουργό Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.