Αρχική Αεροπορικά Νέα Έναρξη της ιστορικής “787 εβδομάδας” για την Qatar Airways – Δείτε το...

Έναρξη της ιστορικής “787 εβδομάδας” για την Qatar Airways – Δείτε το video

Υπέροχα νέα για την Qatar Airways.
 
Mε μεγάλη χαρά και περηφάνεια η Qatar Airways καλωσορίζει στην οικογένεια της το πρώτο 787 dreamliner.

Δείτε το καταπληκτικό video που ακολουθεί.

Η Qatar Airways δημοσίευσε ένα ολοκαίνουργιο video με τις προετοιμασίες για το ολοκαίνουργιο και πρώτο Boeing 787 Dreamliner λίγες μέρες πριν την προγραμματισμένη παράδοση του στην εταιρία.

Το εντυπωσιακό 3λεπτο υλικό έχει λεπτομέρειες από τις προετοιμασίες (συναρμολόγηση, βαφή) του αεροσκάφους στις εγκαταστάσεις της Boeing’s στο Seattle λίγο πριν την αναχώρηση του για τις δοκιμαστικές πτήσεις τους.

Η Qatar Airways αποτελεί την πρώτη αεροπορική εταιρία στην Μέση Ανατολή με 60 αεροσκάφη 787 σε παραγγελία. Το πρώτο αναμένεται να παραδοθεί αυτήν την εβδομάδα πετώντας για πρώτη φορά από Seattle στην Ντόχα πρωτεύσα του Qatar.

Ο Chief Executive Officer κος Akbar Al Baker ανέφερε πως το video θα ενθουσιάσει όχι μόνο τους λάτρεις της αεροπορίας αλλά κοινό όλων των ηλικιών και ενδιαφερόντων.

“Αποτελεί μια εντυπωσιακή εσωτερική ματιά στον κόσμο της αεροπορικής βιομηχανίας δίνοντας την ευκαιρία σε πολύ κόσμο να δει όλα τα στάδια συναρμολόγησης του πρώτου Boeing 787 της εταιρίας μας, το πιο προηγμένο εμπορικό αεροσκάφος αυτή την στιγμή στον κόσμο,” ανέφερε.

“Χρησιμοποιήθηκε ειδική τεχνολογία για την δημιουργία του video κατά την διάρκεια πολλών μηνών παρακολουθώντας όλα τα στάδια της συναρμολόγησης του αεροσκάφους στο Seattle, της βαφής και παράδοσης από τα την γραμμή παραγωγής της Boeing’s. Αποτελεί ιστορική εβδομάδα αφού πλέον παραλαμβάνει η εταιρία το πρώτο 787 και ετοιμάζεται για το παρθενικό της ταξίδι προς την Ντόχα  μία αξέχαστη στιγμή που θα γεμίσει περηφάνια και συγκήνηση όλους όσους συνεργάστηκαν ώστε το πιο προηγμένο αεροσκάφος να γίνει πλέον μέλος του στόλου μας.”

Το 787 Dreamliner απαρτίζεται από σύνθετα υλικά με σκοπό να γίνει πιο ελαφρύ και να χρειάζεται λιγότερα καύσιμα συγκρίνοντας το με τα υπάρχοντα αεροσκάφη σε σχέση με τον όγκο και είδος τους. Επίσης χαρακτηριστικά που το διαφοροποιούν είναι πιο μεγάλα παράθυρα, χαμηλότερη ατμοσφαιρική πίεση καμπίνας εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη άνεση στους επιβάτες, σύγχρονος φωτισμός στο αεροσκάφος και μεγαλύτερη άνεση στην καμπίνα για τους επιβάτες.

Η Qatar Airways διαθέτει 254 ειδικά διαμορφωμένες θέσεις σε όλη την Business και Economy καμπίνα σε ένα μοναδικό εσωτερικό μαζί με μοναδικό σύστημα ψηχαγωγίας εν πτήσει προσφέροντας πάνω από 1.000 ακουστικά και οπτικά προγράμματα. Τα Dreamliners της εταιρίας επίσης θα είναι τα πρώτα787 αεροσκάφη που θα προσφέρουν ασύρματες υπηρεσίας στο επιβατικό κοινό ώστε να παραμένουν σε επαφή με τους δικούς.

Το κοινό μπορεί να πάρει μία γεύση της μοναδικής ταξιδιωτικής εμπειρίας που προσφέρει η πτήση της Qatar Airways από το διαδίκτυο http://www.qatarairways.com/global/en/experience/787/

Qatar Airways ταξιδιωτική εμπειρία
Δείτε τα καταπληκτικά video.

Μία από της ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες στον κόσμο η Qatar Airways και μέσα σε μόνο 15 χρόνια λειτουργίας, σήμερα έχει στόλο 111 αεροσκαφών που πετά σε 120 προορισμούς σε όλη την Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ασία, Ινδικό Ωκεανό, Βόρεια και Νότια Αμερική και Αυστραλία.

Από τις αρχές του 2012 η Qatar Airways εγκαινίασε 10 νέους προορισμούς – Μπακού  (Αζερμπαιντζάν), Τιφλίδα (Γεωργία), Kιγκαλι (Ρουάντα), Zάγκρεμπ (Κροατία), Ερμπίλ (Iρακ), Βαγδάτη (Iρά), Περθ (Αυστραλία), Κιλιμάντζαρο (Τανζανία), Γιαγκόν (Mιανμπαρ) και Μαπούτο  (Μοζαμβίκη).

Στους επόμενους μήνες η Qatar Airways θα εγκαινιάσει επιπλέον σταθμούς όπως Βελιγράδι, Σερβία Serbia (20 Νοεμβρίου), Βαρσοβία, Πολωνία (5 Δεκεμβρίου), Γκασίμ, Σαουδική Αραβία  (7 Ιανουαρίου 2013), Ναζάφ, Ιράκ (23 Ιανουαρίου), Πνομ Πενχ, Καμπότζη (20 Φεβρουαρίου), Σικάγο, ΗΠΑ (10 Απριλίου) και Σαλαλάχ, Ομάν (22 Μαίου).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.