Αρχική Κρουαζιέρες Louis Hellenic Cruises: Μια κρουαζιέρα γεμάτη ιστορία και συναίσθημα, στη μαγευτική Κωνσταντινούπολη...

Louis Hellenic Cruises: Μια κρουαζιέρα γεμάτη ιστορία και συναίσθημα, στη μαγευτική Κωνσταντινούπολη και τη μυστηριώδη Σμύρνη

Η Louis Hellenic Cruises, στην τελευταία κρουαζιέρα για τη φετινή περίοδο, στις 2 Νοεμβρίου με το Louis Cristal και με προορισμούς τη μαγευτική Κωνσταντινούπολη και τη μυστηριώδη Σμύρνη, επιφυλάσσει πολλές συγκινήσεις στους επιβάτες της, καθώς θα ταξιδέψουν τόσο με ‘ιστορία’ όσο και με ‘συναίσθημα και φαντασία’.

Πιο συγκεκριμένα, σε αυτή την τριήμερη κρουαζιέρα εγκαινιάζεται η συνεργασία της Louis Hellenic Cruises με το γνωστό εκδοτικό οίκο ‘ΨΥΧΟΓΙΟΣ’, με παρουσιάσεις βιβλίων και διαλέξεων που θα εμπλουτίζουν και θα δίνουν άλλη διάσταση στο εν πλω πρόγραμμα του κρουαζιεροπλοίου. Είναι δε ιδιαίτερη και ευτυχής η συγκυρία, καθώς η αρχή γίνεται με τη Λένα Μαντά, μία από τις πιο αξιόλογες και πολυδιαβασμένες συγγραφείς σήμερα, που έχει και η ίδια καταγωγή από την Πόλη.

Η Λένα Μαντά, γνωστή από τα επιτυχημένα βιβλία της όπως «Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι» και το «Βαλς με δώδεκα θεούς», βραβεύτηκε ως “Συγγραφέας της Χρονιάς” από το περιοδικό LIFE & STYLE για τα έτη 2009 & 2011, ενώ αναδείχτηκε ως η Νο 1 σύγχρονη Ελληνίδα συγγραφέας σε αναγνωρισιμότητα (Γ’ Πανελλήνια Έρευνα Αναγνωστικής Συμπεριφοράς και Πολιτιστικών Πρακτικών, ΕΚΕΒΙ 2010).

Σε αυτή τη μοναδική κρουαζιέρα οι επιβάτες θα έχουν τη χαρά να ταξιδέψουν με τη φαντασία τους και να ακούσουν τη Λένα Μαντά, να ξετυλίγει το νήμα της υπόθεσης από το βιβλίο της ‘ΘΕΑΝΩ – Η ΛΥΚΑΙΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ’, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ και έχει μεταφραστεί και στα τουρκικά.  Ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα με αναφορές σε μία από τις πιο μελανές στιγμές της ιστορίας και τη δίνη που έζησαν οι Έλληνες της Πόλης το Σεπτέμβρη του 1955. Σε μια εποχή που η Πόλη ματώνει, θα μεγαλώσει και η Θεανώ η ηρωίδα του βιβλίου, η οποία θα γίνει πραγματική ‘Λύκαινα’ και θα παλέψει μακριά από την οικογένειά της, αντιμέτωπη με το ρατσισμό, την εμπάθεια και την καχυποψία.

Παράλληλα με την παρουσίαση βιβλίου, θα υπάρχουν διαδραστικές εν πλω διαλέξεις από τον ιστορικό κ. Άγγελο Βλάχο, ο οποίος θα παρουσιάσει συναρπαστικές λεπτομέρειες της ιστορίας των δύο πόλεων από τη Βυζαντινή δόξα και την ανυπέρβλητη Βυζαντινή Αυτοκρατορία, τη διαδρομή και εξέλιξη μέσα στο χρόνο μέχρι και τη σύγχρονη εποχή.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 2104583499 ή επισκεφθείτε το www.louiscruises.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.