Αρχική Αθλητικά 8o Porto Elounda Autumn Pro-Am & Cup 2012

8o Porto Elounda Autumn Pro-Am & Cup 2012

Από αριστερά: Αλ. Φιλιππάκης, Στ. Χουρδάκη, Ευγ. Παπαδόπουλος, Κάτια Αβραμίδου και Σπ. Κοκοτός

Στο ξενοδοχείο porto elounda GOLF & SPA RESORT πραγματοποιήθηκε με πλήρη επιτυχία το τουρνουά 8o Porto Elounda Autumn Pro-Am & Cup 2012- Aegean Mini Tour για επαγγελματίες &  ερασιτέχνες παίκτες golf στο Porto Elounda Golf Club και το Crete Golf Club. Ο αγώνας ξεκίνησε στις 4 Οκτωβρίου με τη συμμετοχή 64 παικτών και ολοκληρώθηκε την Κυριακή 7 Οκτωβρίου με την τελετή απονομής των βραβείων. Τους νικητές των κατηγοριών ανήγγειλε ο Head Professional και Golf Director του Porto Elounda Golf Club κος Αντώνης Σωτηρόπουλος.

Pro-Am (Crete Golf Club)
Για το Pro-Am του Crete Golf Club τις νικήτριες ομάδες ανακοίνωσε ο κ. Αντώνης Σωτηρόπουλος. Νικήτρια ήταν η ομάδα με παίκτες τους: (Pro) Ευγένιο Παπαδόπουλο, (Αm) Κάτια Αβραμίδου, (Αm) Σταμάτη Χουρδάκη και (Αm) Αλέξανδρο Φιλιππάκη. Δεύτερη η ομάδα με παίκτες τους: (Pro) Γιώργο Γκίνη, (Am) Κώστα Μπακούρη, (Am) και (Am) Μάκη Αθανάσογλου. Τρίτη η ομάδα με παίκτες τους: (Pro) Henrik Engdahl, (Αm) Δημήτρη Κολλάρο, (Am) Θεόδωρο Βασιλάκη και (Am) Γιάννη Στεφανίδη. Τα έπαθλα απένειμαν οι κύριοι: Σπύρος Κοκοτός (Δ.Σ. Ελούντα Α.Ε.),  Θεόδωρος Βασιλάκης (Πρόεδρος Aegean Airlines) και εκπρόσωπος της WIND για την πρώτη, δεύτερη, και τρίτη ομάδα αντίστοιχα. Οι νικήτριες ομάδες της δεύτερης ημέρας ήταν: Πρώτη η ομάδα με παίκτες τους: (PRO) Στάθη Τουμαζάνη, (Am) Στράτο Χρυσαφούδη, (Am) & Θόδωρο Τουμαζάνη. Δεύτερη η ομάδα με παίκτες τους: (PRO) Γιώργο Διάκου, (Am) Γιάννη Κρητικό, (Am) Κώστα Διάκου και (Am) Stefan Winheim. Τα έπαθλα απένειμαν οι: Μάντα Παπαδάκου (Πρόεδρος της W.I.N. Hellas εκ μέρους της Stoli Elit Vodka) και ο Κος Νίκος Μηλιαράκης (χορηγός της Minos Wines-Miliarakis Winery).

Amateur Net Stableford (Crete Golf Club)
Νικητής στο Amateur Net Stableford ήταν στην κατηγορία των ανδρών ο κ. Μάκης Αθανάσογλου και στην κατηγορία των γυναικών νικήτρια η κα Claudia Spence. Τα βραβεία απένειμε ο Κος Θ. Βασιλάκης (Πρόεδρος Aegean Airlines) και ο κος Οδ. Σασαγιάννης (Πρόεδρος Αττικού Ομίλου Γλυφάδας).

Amateur Net Stableford (Porto Elounda Golf Club)
Νικητές στο Amateur Net Stableford σε μεικτή συμμετοχή ήταν: 1ος ο κος Σταμάτης Χουρδάκης,  2ος ο κος Γιώργος Βαφειάδης και 3ος ο κος Αλέξανδρος Φιλιππάκης ενώ στη Β’ κατηγορία νικητής ήταν ο Henrik Engdahl. Τα βραβεία απένειμε η κα Ελιάνα Κοκοτού, Πρόεδρος της Ελούντα Α.Ε.

Τo τουρνουά Aegean Mini Tour – Porto Elounda Autumn Pro-Am  & Cup & 2012 στήριξαν χορηγικά οι εταιρίες: Aegean Airlines, Hertz, WIND, Avra Active Cup, Minos Wines-Miliarakis Winery, Stoli Elit Vodka, Vourakis & Apivita.

Υποστηρίχτηκε από: PGA Greece, Hellenic Golf Association και Crete Golf Club.
 
Το γήπεδο του Porto Elounda Golf Club είναι Par 3-9 οπών με 18 Tees και συνολικό μήκος 2062μ. ενώ χαρακτηρίζεται ως ένα από τα καλύτερα par-3 γήπεδα από τους λάτρεις του σπορ, με επιπλέον χαρακτηριστικό τη μοναδική θεά του στο Κρητικό πέλαγος. Ο συντελεστής προσαρμογής Handicap ήταν το 0,4.
Το γήπεδο του Crete Golf Club είναι 18 τρυπών με συνολικό μήκος 6.015μ.

Η διοργάνωση ήταν άψογη, ενώ τόσο οι παίκτες όσο και οι θεατές απόλαυσαν, πέρα από τις απολαύσεις που προσέφερε το σπορ, και την εξαίρετη Κρητική φιλοξενία και ανανέωσαν με ενθουσιασμό το ραντεβού για την συμμετοχή τους στην επόμενη διοργάνωση!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.