Αρχική Αθλητικά 30ος Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών, αλλαγές και καινοτομίες στους αγώνες 5 και 10χλμ.

30ος Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών, αλλαγές και καινοτομίες στους αγώνες 5 και 10χλμ.

Πολλές αλλαγές και καινοτομίες περιλαμβάνουν οι δυο αγώνες δρόμου 5χλμ και 10χλμ. που θα διεξαχθούν στις 11 Νοεμβρίου 2012.

Φέτος για πρώτη φορά οι δυο αγώνες δεν θα ξεκινήσουν ταυτόχρονα αλλά με διαφορά 45΄, από ξεχωριστά σημεία ενώ θα εφαρμοστεί και η τμηματική εκκίνηση των συμμετεχόντων (ανά block) όπως γίνεται και στο Μαραθώνιο Δρόμο. Επίσης μια νέα διαδρομή έχει οριστεί για τον Αγώνα Δρόμου 5χλμ ενώ μικρές αλλαγές θα εφαρμοστούν και στον Αγώνα Δρόμου 10χλμ.  Πιο αναλυτικά η εκκίνησητου Αγώνα 5χλμ θα δοθεί στις 08:30 και το νέο σημείο αυτής θα είναι επί της Λεωφόρου Βασιλέως Κωνσταντίνου, στο ύψος του αγάλματος του Γ. Αβέρωφ και στο ρεύμα ανόδου των αυτοκινήτων προς Κηφισιά.

Η νέα διαδρομή του Αγώνα Δρόμου 5χλμ είναι η εξής:

Λ. Βασιλέως Κωνσταντίνου – Λ. Βασιλίσσης Σοφίας – αναστροφή στο φανάρι στο ύψος του Νοσοκομείου ΝΙΜΙΤΣ – δεξιά Λ. Βασιλίσσης Σοφίας (προς Σύνταγμα) – αριστερά Λ. Βασιλίσσης Αμαλίας (στο ύψος της Βουλής και στο ρεύμα κυκλοφορίας των αυτοκινήτων από Συγγρού προς Σύνταγμα) – αριστερά Αθανασίου Διάκου (στο ρεύμα κυκλοφορίας από Λ. Βουλιαγμένης προς Λ. Βασ. Αμαλίας – αριστερά Αρδηττού (στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά) – δεξιά στη Βασιλέως Κωνσταντίνου (στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κηφισιά) – είσοδος στα Προπύλαια του Παναθηναϊκού Σταδίου – Είσοδος στο Παναθηναϊκό Στάδιο και τερματισμός τρέχοντας πάνω στους διαδρόμους του Σταδίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.