Αρχική Συνέδρια Συναντήσεις Υπ. Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη στο 8ο World Route forum

Συναντήσεις Υπ. Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη στο 8ο World Route forum

Την ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας σε θέματα Τουρισμού, συζήτησαν τη Δευτέρα, 1η Οκτωβρίου, η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη με τον ομόλογό της, σεΐχη Sultan Bin Tahnoon Al Nahyan, στο πλαίσιο των επαφών της στο 8ο World Route Development forum, στο Άμπου Ντάμπι.

Η συζήτηση τους επικεντρώθηκε σε  θέματα, όπως η προσέλκυση τουριστών και επενδύσεων στην Ελλάδα, η ανταλλαγή τεχνογνωσίας, καθώς και οι προοπτικές δραστηριοποίησης ελληνικών επιχειρήσεων στο Άμπου Ντάμπι.

«Είχαμε μια εποικοδομητική και γόνιμη συζήτηση με τον σεΐχη, καθώς διαπιστώσαμε ότι η Ελλάδα και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα μπορούν  να αναπτύξουν ισχυρότερους δεσμούς συνεργασίας στον τουριστικό Τομέα. Τα Εμιράτα είναι μια άκρως ενδιαφέρουσα αγορά που οφείλουμε να αξιοποιήσουμε», δήλωσε η κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη, μετά την συνάντηση της με τον Sultan Bin Tahnoon Al Nahyan.

Κατά την διάρκεια της παραμονής της στο Άμπου Ντάμπι η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη, είχε επίσης συναντήσεις με υψηλόβαθμα στελέχη μεγάλων αεροπορικών εταιρειών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.