Αρχική Ξενοδοχεία ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ AGRECO ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ BIO ΕΛΛΑΣ

ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ AGRECO ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ BIO ΕΛΛΑΣ

ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ AGRECO ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ BIO ΕΛΛΑΣΒραβεία σε 9 κρητικές επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν βιολογικά προϊόντα

Στην παραδοσιακή φάρμα AGRECO πραγματοποιήθηκε η απονομή πιστοποιητικών Bio Kouzina 2012 σε εννέα επιχειρήσεις του νησιού, οι οποίες χρησιμοποιούν κατεξοχήν βιολογικά προϊόντα.

Το Bio Kouzina αποτελεί το πρώτο και μοναδικό έως τώρα πρότυπο πιστοποίησης από το φορέα ΒΙΟ Ελλάς σε συνεργασία με ειδικούς στο χώρο της εστίασης, με σκοπό την πιστοποίηση επιχειρήσεων μαζικής εστίασης με βιολογικά προϊόντα. Επισημαίνεται ότι η εν λόγω πιστοποίηση χαίρει μεγάλης εκτίμησης και αποδοχής τόσο από τους φορείς του εξωτερικού όσο και από τοπικούς παράγοντες στο χώρο του οικοτουρισμού και της εστίασης.

Η AGRECO, μια από τις 9 βραβευμένες κρητικές επιχειρήσεις, δεν επιλέχτηκε τυχαία για την εκδήλωση, αφού το κτήμα του Νίκου Δασκαλαντωνάκη αποτελεί τον πρωτοπόρο στην καλλιέργεια βιολογικών προϊόντων με τα οποία προμηθεύει τα ξενοδοχεία της Grecotel στην Κρήτη εδώ και 17 χρόνια. Με το διακριτικό εμπορικό τίτλο «προϊόντα Agreco» τα προϊόντα του κτήματος έχουν γίνει ευρέως γνωστά στους καταναλωτές τα τελευταία χρόνια.

ΚΤΗΜΑ AGRECOΟ κ. Δ. Μ. Καλαϊτζιδάκης, γενικός διευθυντής λειτουργικού της Grecotel, καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση ανέφερε ότι «ο Νίκος Δασκαλαντωνάκης έχοντας «ταυτίσει» την Grecotel με την «ποιότητα», θέλησε να προσφέρει κάτι «ιδιαίτερο» στους πελάτες των ξενοδοχείων του, μια και πάντα θεωρούσε ότι τα ξενοδοχεία του είναι η προέκταση της φιλοξενίας στο σπίτι του. Αυτό ήταν το όραμά του για τη δημιουργία του κτήματος Agreco, που πέρα από κτήμα για κοινωνικές εκδηλώσεις, είναι ένα κτήμα με ΨΥΧΗ».

Υπενθυμίζεται ότι στο εστιατόριο της Agreco με μεράκι και σεβασμό στη φιλοξενία της Κρήτης ο επισκέπτης μπορεί να έχει μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία, από ολόφρεσκα βιολογικά προϊόντα παραγωγής του κτήματος και παραδοσιακές συνταγές από την Κρητική κουζίνα. Οι επισκέπτες, μικροί και μεγάλοι, έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος στις δραστηριότητες του κτήματος που ποικίλλουν ανάλογα με την εποχή.

ΚΤΗΜΑ AGRECOΜετά τις βραβεύσεις ακολούθησε κέρασμα με τσικουδιά και παραδοσιακούς μεζέδες στο ρακοκάζανο του κτήματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.