Αρχική Αθλητικά Ο 1ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης, πέρασε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας

Ο 1ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης, πέρασε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας

Ο 1ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης και Δρόμος Υγείας 5.000μ. πέρασε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, χαρίζοντας μαγικές στιγμές σε όσους συμμετείχαν σε αυτόν. Μία διοργάνωση που εξελίχθηκε σε ένα μοναδικό νυχτερινό πάρτυ δρόμου για τους χιλιάδες δρομείς και θεατές που βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης το απόγευμα της Κυριακής 21 Οκτωβρίου.
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε νυχτερινός Ημιμαραθώνιος, σε κέντρο μεγαλούπολης, με τόσο μεγάλη συμμετοχή. Ο κόσμος αγκάλιασε το εγχείρημα και η ανταπόκρισή του ήταν εντυπωσιακή, αφού περισσότεροι από 3.200 δρομείς συμμετείχαν είτε στον Ημιμαραθώνιο, είτε στο Δρόμο Υγείας των 5.000 μέτρων. Πλήθος κόσμου συνέρρευσε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, χειροκροτώντας, παροτρύνοντας και επιβραβεύοντας τους δρομείς, συμμετέχοντας με το δικό του τρόπο σε μία διοργάνωση που, εκτός από αθλητικές, είχε κοινωνικές, πολιτιστικές, αλλά και τουριστικές προεκτάσεις.
Η Οργανωτική Επιτροπή αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς τους 3.200 δρομείς για τις πραγματικά όμορφες και συγκινητικές στιγμές που μας χάρισαν. Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» είναι το λιγότερο που δικαιούνται και οι 650 εθελοντές, οι συνεργαζόμενοι φορείς και οι χορηγοί, που συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε να αποκτήσει η Θεσσαλονίκη το δικό της νυχτερινό πάρτυ δρόμου.
Η επιτυχία του εγχειρήματος, σε συνδυασμό με τη μεγάλη δυναμική και τη δίψα του κόσμου, γεμίζει την Ο.Ε. με αισιοδοξία, αλλά και με την ευθύνη να δώσει τον καλύτερο εαυτό της, ώστε η διοργάνωση του 2ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης, τον Οκτώβριο του 2013, να είναι σημείο αναφοράς για τη Θεσσαλονίκη και τα δρομικά δρώμενα της χώρας. Ούτως ή άλλως, λόγω της τεράστιας ανταπόκρισης και αποδοχής του κόσμου, η διοργάνωση έχει ήδη γίνει θεσμός. Χθες ήταν απλώς η αρχή.
Έτσι, η Θεσσαλονίκη κάθε άνοιξη, δύο Κυριακές πριν το Πάσχα, θα έχει την εαρινή της γιορτή, το Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος», και κάθε φθινόπωρο το νυχτερινό της πάρτυ, το Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο. Όλοι μας, λοιπόν, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 21 Απριλίου 2013, στον 8ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» (Πέλλα – Θεσσαλονίκη) ή στους Δρόμους Υγείας 5 και 10 χιλιομέτρων ή στα 1.000 μέτρα μαθητών δημοτικών σχολείων και κοινωνικής προσφοράς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.