Αρχική Κρουαζιέρες Συνάντηση με έμφαση στο Homeporting διοργανώνει ο ΟΛΠ

Συνάντηση με έμφαση στο Homeporting διοργανώνει ο ΟΛΠ

Θεματική συνάντηση για τις πολιτικές κρουαζιέρας του 2013 με έμφαση στο Homeporting διοργανώνει ο ΟΛΠ Α.Ε. στις 17 Οκτωβρίου 2012 με συμμετέχοντες αποκλειστικά τις εταιρίες και τους φορείς κρουαζιέρας που εμπλέκονται στο Θαλάσσιο Τουρισμό Κρουαζιέρας. Το κείμενο της πρόσκλησης το οποίο απεστάλη είναι το ακόλουθο:
    “Ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς Α.Ε. σας προσκαλεί να παραβρεθείτε στη δεύτερη θεματική συνάντηση φορέων κρουαζιέρας την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου και ώρα 10:30 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΟΛΠ Α.Ε., Ακτή Μιαούλη 10, Πειραιάς.     

Κύριο θέμα της συνάντησης θα είναι οι πολιτικές κρουαζιέρας 2013 με ειδικό θέμα το Homeporting και τις απαιτήσεις εφαρμογής του.
Την εναρκτήρια ομιλία θα κάνει ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Κωστής Μουσουρούλης.
Εισήγηση για τις πολιτικές κρουαζιέρας 2013 θα κάνει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΠ Α.Ε. κ. Γιώργος Ανωμερίτης.
Στη θεματική συνάντηση θα παραβρεθούν εκπρόσωποι των εταιριών και φορέων κρουαζιέρας, των λιμένων κρουαζιέρας, της ΕΛΙΜΕ και της MedCruise”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.