Αρχική Κρουαζιέρες ΟΛΗ : Βραβείο για Home Porting και αεροδρόμιο!

ΟΛΗ : Βραβείο για Home Porting και αεροδρόμιο!

• Επιβράβευση του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου για τις σχέσεις λιμανιού –πόλης
Σημαντική τιμή για τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου, αλλά  και προσωπικά για τον πρόεδρο του, συνιστά η βράβευση στο πλαίσιο του 26ου  Παγκόσμιου συνέδριου Project Management που πραγματοποιείται από τις 29 Οκτωβρίου στην Κρήτη.
Στο Εθνικό βραβείο Αριστείας Έργων, το project του ΟΛΗ, ‘Σχεδιασμός, ανάπτυξη και λειτουργία Home Porting στο λιμάνι και αεροδρόμιο Ηρακλείου’, κέρδισε το δεύτερο βραβείο κλέβοντας τις εντυπώσεις για τις θετικές επιδράσεις που είχε και έχει στην τοπική κοινωνία και σε ολόκληρη την Κρήτη.
Με αφορμή την βράβευση ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΗ. Α.Ε. Γ.  Μπρας δήλωσε: «η διεθνής αναγνώριση των προσπαθειών μας μέσα από ένα παγκόσμιο θεσμό αποτελεί τιμή για εμένα και το λιμάνι μας. Μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια και είναι η καλύτερη απάντηση σε αυτούς που συνεχίζουν να μην καταλαβαίνουν ότι η πραγματική ανάπτυξη έρχεται με αργά αλλά σταθερά βήματα».
Στην τελετή παραβρέθηκαν εκτός από τον  πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΛΗ, ο Αναπληρωτής Πρόεδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου, κ. Πετράκης Εμμανουήλ, το μέλος του ΔΣ της ΟΛΗ Αργύρης Πέτρης, ο Διευθυντής Λιμενικών Υπηρεσιών κ, Βαγγελης Τσαμπουράκης και ο Διευθυντής Τεχνικών Έργων και Περιβάλλοντος κ. Λυριντζακης Σταύρος.
 
Πηγή  www.portnet.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.