Αρχική Ράλλυ Μειωμένο παραμένει το παράβολο συμμετοχής για το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις

Μειωμένο παραμένει το παράβολο συμμετοχής για το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις

Ο Π. Στεργιάκης στο 8ο Ιστορικό Ράλλυ ΑκρόποληςΣτα γραφεία της ΕΛΠΑ στη Λ. Μεσογείων, συναντήθηκαν τη Πέμπτη 18 Οκτωβρίου ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του ΣΟΑΙΣΤΑ (Σύνδεσμος Οδηγών Ιστορικών Αυτοκινήτων) κ.κ. Λυμπέρης Παπάζογλου, Βαγγέλης Μπιρλιράκης, με την Οργανωτική Επιτροπή του Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις (Κατερίνα Χαλιβελάκη, Γιώργος Παυλόπουλος, Στράτης Χατζηπαναγιώτου).
Η συζήτηση που εξελίχτηκε σε εξαιρετικό κλίμα, αποδείχτηκε και ιδιαίτερα επικοδομητική, με τεκμηριωμένη ανάλυση σειράς αιτημάτων που απασχολούν τους αγωνιζόμενους στις κατηγορίες sporting και regularity.

Μετά τη δύωρη συνάντηση, η Οργανωτική Επιτροπή αποφάσισε το μειωμένο παράβολο να παραμείνει μέχρι το τέλος των συμμετοχών που υπενθυμίζουμε, λήγουν την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου. Η Οργανωτική επιτροπή, θα εισηγηθεί θετικά προς την ΕθΕΠΑ-ΟΜΑΕ, όπως οι μονοήμερες λισάνς ισχύσουν και για το Ιστορικό Ράλλυ Ακρτόπολις, αρκεί να διατυπωθεί το αίτημα γραπτώς προς την αρμόδια Επιτροπή.

Σε σχέση με τον Τεχνικό Έλεγχο που γίνεται την Παρασκευή στα Καμένα Βούρλα ώστε να μείνει το κόστος σε λογικά επίπεδα, με τη σύμφωνη γνώμη και του Τεχνικού Εφόρου κ. Αλέξη Μαρατζίδη, θα δοθεί προαιρετικά η δυνατότητα εξακρίβωσης στοιχείων και προδιαγραφών, σε περιπτώσεις νέων αυτοκινήτων, την προηγούμενη ημέρα, την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου, στην Αθήνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.