Home Οικονομία Ιρακινοί επιχειρηματίες επισκέπτονται την Ελλάδα

Ιρακινοί επιχειρηματίες επισκέπτονται την Ελλάδα

Ιρακινοί επιχειρηματίες επισκέπτονται την ΕλλάδαΜια σημαντική ομάδα ιρακινών επιχειρηματιών θα επισκεφθεί την Ελλάδα και θα έχει συναντήσεις με επιχειρηματικούς φορείς και εταιρίες για την ανάπτυξη συνεργασιών. Της ιρακινής αποστολής ηγείται ο Γενικός Γραμματέας  του Iraqi Businessmen Association  κ. Mohammed Hasan Abduljaleel AlHadeethi.
 
Το Ιράκ, αν και χώρα πλούσια, είναι, προς το παρόν, υποανάπτυκτη. Οι συγκοινωνίες δεν είναι καλές, βιομηχανία σχεδόν δεν υπάρχει. Οι εξαγωγές της χώρας περιορίζονται σε αργό πετρέλαιο και γεωργικά και κτηνοτροφικά προϊόντα. Η όποια ανασυγκρότηση απαιτεί συνεργασία με άλλες χώρες και η Ελλάδα μπορεί να συμμετάσχει ενεργά.
 
Οι επιχειρηματικές  συναντήσεις οργανώνονται υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ) και θα διεξαχθούν στις  5 Νοεμβρίου στο Ξενοδοχείο King George Palace στην  Αθήνα και στις 8 Νοεμβρίου στο Ξενοδοχείο Μακεδονία Palace στην Θεσσαλονίκη.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.