Αρχική Αθλητικά Έλα να τρέξεις και να γίνεις κομμάτι της ιστορίας. Κάθε αγώνας και...

Έλα να τρέξεις και να γίνεις κομμάτι της ιστορίας. Κάθε αγώνας και μια ιστορία

Πολλοί που θα τρέξουν σε λίγες μέρες στον 1ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και Δρόμο Υγείας 5.000μ, έχουν συμμετάσχει σε πολλούς αγώνες και δυσκολότερους και πιο μεγάλους. Κάθε φορά, όμως, είναι αλλιώς. Κάθε εκκίνηση έχει και τη δική της σημασία. Και κάθε τερματισμός είναι εξίσου σημαντικός και συναρπαστικός με τον πρώτο.
Πολλοί, λοιπόν, θα βρεθούν στη γραμμή της αφετηρίας και θα τρέξουν έναν αγώνα διαφορετικό από τους άλλους στους οποίους έχουν συμμετάσχει. Θα είναι δειλινό η εκκίνηση και θα έχει νυχτώσει όταν θα τερματίζουν. Θα είναι διαφορετικά, γιατί δεν υπήρχε κανένας αγώνας μέχρι σήμερα, που να ξεκινάει με τη δύση του ηλίου και να τελειώνει το βράδυ. Γι’ αυτό και πολλοί δρομείς τον περιμένουν με αγωνία, επειδή νοιώθουν ότι θα είναι κάτι μοναδικό. Ένα πάρτυ δρόμου. Γιατί θα είναι η «πρεμιέρα» μιας διοργάνωσης, που θα εξελιχθεί σε έναν κορυφαίο θεσμό στο μέλλον. Και θέλουν να είναι παρόντες σε αυτήν… Να είναι μέρος της ιστορίας!
Όταν μετά από χρόνια θα συζητάνε για το νυχτερινό αγώνα και το πώς ξεκίνησε, κάποιοι θα λένε «ήμουν κι εγώ εκεί». Και οι νέοι δρομείς, όσοι δεν έχουν ξανατρέξει ποτέ σε αγώνα και θα είναι η πρώτη τους φορά ή όσοι θα τρέξουν πρώτη φορά τα 21 χιλιόμετρα, είναι διπλά χαρούμενοι που θα μοιραστούν την εμπειρία τους με τόσους χιλιάδες δρομείς.
Αλλά και ο κόσμος που θα βγει στους δρόμους και θα βρίσκεται σε όλη τη διαδρομή, θα έχει ένα ξεχωριστό κίνητρο. Θα δώσει με την παρουσία του ένα δυναμικό «παρών» σε ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα της Θεσσαλονίκης. Και θα νοιώσει όπως τα εκατομμύρια των θεατών στους μεγάλους Μαραθωνίους που γίνονται στη Νέα Υόρκη και στο Λονδίνο, που είναι με τις ώρες όρθιοι και χειροκροτούν και επευφημούν τους δρομείς όλων των ηλικιών και των κατηγοριών που διέρχονται από μπροστά τους.
Θα είναι πολύ μεγάλη ευκαιρία να δείξουν οι Θεσσαλονικείς, ότι μπορούν να στηρίξουν αγώνες δρόμου αυτού του βεληνεκούς. Προλαβαίνετε να γραφτείτε και να τρέξετε. Προλαβαίνετε να οργανωθείτε και να έρθετε να παρακολουθήσετε τους φίλους, τους γνωστούς, τους συγγενείς, τους γείτονές σας που θα τρέχουν την Κυριακή 21 Οκτωβρίου το απογευματόβραδο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το οποίο θα είναι ανοιχτό μόνο για τους δρομείς και τους θεατές.
Κάντε ομάδες με τους φίλους σας, τους συναδέλφους σας, στον εργασιακό σας χώρο, στα σχολεία σας, τα πανεπιστήμια, και ελάτε κοντά μας, στη γιορτή του αθλητισμού, της χαράς και της υγείας.
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στη διεύθυνση «thesshalfmarathon.org», στο mail «info@thesshalfmarathon.org» και στο τηλέφωνο 2310 200360.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.