Αρχική Αστικες συγκοινωνίες Διακίνηση παραποιημένων εισιτηρίων παρατηρήθηκε στις Αστικές Συγκοινωνίες

Διακίνηση παραποιημένων εισιτηρίων παρατηρήθηκε στις Αστικές Συγκοινωνίες

Μετά από εντατικούς ελέγχους ο ΟΑΣΑ συντέλεσε στον εντοπισμό παραβατών που διακινούσαν προς το επιβατικό κοινό παραποιημένα εισιτήρια. Υπό τις συντονισμένες ενέργειες του ΟΑΣΑ και της Ελληνικής Αστυνομίας οι δράστες οδηγήθηκαν στη Δικαιοσύνη (αυτόφωρη διαδικασία).

Παραποιημένα είναι όσα εισιτήρια έχουν χρησιμοποιηθεί και στη συνέχεια έχουν σβηστεί τα στοιχεία επικύρωσής τους.  

Με αφορμή το γεγονός αυτό, ο ΟΑΣΑ ενημερώνει τους επιβάτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να ελέγχουν τα εισιτήρια που προμηθεύονται και σε καμία περίπτωση να μη δέχονται εισιτήρια από συνεπιβάτες τους. Προτρέπει όλους τους επιβάτες μετά την ολοκλήρωση του ταξιδιού τους να καταστρέφουν το εισιτήριό τους γιατί διαφορετικά αυτό γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης από επιτήδειους οι οποίοι ενεργούν εις βάρος τους και εις βάρος των Δημόσιων Αστικών Συγκοινωνιών της Αθήνας, οι οποίες χάνουν σημαντικούς πόρους για την λειτουργία τους.

Η συνεργασία των πολιτών είναι πολύτιμη στην προσπάθεια των εταιρειών αστικών συγκοινωνιών για την εξάλειψη του φαινομένου της παραποίησης εισιτηρίων. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.