Αρχική Πολιτισμός Ένα μουσικό ταξίδι αγάπης από τη Φραγκφούρτη στην Ελλάδα!

Ένα μουσικό ταξίδι αγάπης από τη Φραγκφούρτη στην Ελλάδα!

Ο Ελληνισμός της Γερμανίας, έλληνες και γερμανοί καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις και τις φωνές τους σε φιλανθρωπική συναυλία για τα παιδικά χωριά SOS.

Οι συνέπειες της οικονομικής κρίσης, η φτώχεια που μαστίζει τα ασθενέστερα κοινωνικά στρώματα με τελικό αποδέκτη τα παιδιά, η αγωνία χιλιάδων γονέων που, αδύναμοι να φροντίσουν τα παιδιά τους, καταφεύγουν στα παιδικά χωριά SOS με την ελπίδα να βρουν εκεί τη φροντίδα που οι ίδιοι δεν μπορούν να τους προσφέρουν, δεν αφήνει ασυγκίνητους τους Έλληνες της διασποράς.  

Έλληνες καλλιτέχνες που ζουν στη Γερμανία μαζί με γερμανούς συναδέρφους τους ενώνουν τις φωνές τους σε μια μεγάλη συναυλία στη Φραγκφούρτη, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν αποκλειστικά στα Παιδικά Χωριά SOS της Ελλάδας,  αποδεικνύοντας ότι η τέχνη, ακόμα και στις πιο δύσκολες εποχές, κρατά ζωντανή την ελπίδα.

Οδηγός στο ταξίδι αυτό θα είναι ο μεγάλος έλληνας Δημιουργός και σεμνός Άνθρωπος, ο Μίμης Πλέσσας, που μαζί με καταξιωμένους μουσικούς και ερμηνευτές της νεότερης γενιάς θα παρουσιάσουν, για πρώτη φορά σε γερμανική σκηνή, αγαπημένα τραγούδια και αξέχαστες επιτυχίες μιας ολόκληρης ζωής.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έχει αναλάβει ο μεγάλος καλλιτέχνης της όπερας και ένα από τα δημοφιλέστερα πρόσωπα της γερμανικής τηλεόρασης, ο Gunter Emmerlich.
Μεταξύ των άξιων συντελεστών της βραδιάς ξεχωρίζει η χαρισματική Ελληνίδα μεσόφωνος Αλεξάνδρα Γκράβας, που με την ξεχωριστή δύναμη της φωνής της και τις αξεπέραστες ερμηνευτικές της δυνατότητες υπόσχεται να συμπαρασύρει το κοινό σε ένα μελωδικό, νοσταλγικό ταξίδι στην Ελλάδα.

Διοργανωτής της συναυλίας, που θα πραγματοποιηθεί στην εντυπωσιακή Παλαιά Όπερα της Φραγκφούρτης, στις 21 Νοεμβρίου 2012, είναι η δραστήρια Ελληνική Κοινότητα Φραγκφούρτης/Μ. Έσσης Α.Σ. και βασικός χορηγός  το Γραφείο ΕΟΤ Γερμανίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.