Αρχική Ναυτιλία Με το νέο Προεδρείο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ) συναντήθηκε η...

Με το νέο Προεδρείο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ) συναντήθηκε η Διοίκηση του ΟΛΠ

Με το νέο Προεδρείο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ) συναντήθηκε τη Δευτέρα, 8, Οκτωβρίου, η Διοίκηση του ΟΛΠ Α.Ε. προκειμένου να εξετασθούν θέματα, τα οποία αφορούν την ακτοπλοΐα και την κρουαζιέρα.  
    Το Προεδρείο του ΣΕΕΝ (κ.κ. Μιχάλης Σακέλλης, Αντώνης Αγαπητός, Μιχάλης Καψάλης και Αδαμάντιος Κρασανάκης) έθεσαν ως κύρια θέματα για συζήτηση:
(α) την τιμολογιακή πολιτική του ΟΛΠ Α.Ε.,
(β) το θέμα διαχείρισης αποβλήτων,
(γ) την ανακύκλωση ορισμένων στερεών καταλοίπων,
(δ) την ηλεκτροδότηση των πλοίων από χερσαίες υποδομές και
(ε) θέματα λειτουργικά σε σχέση με την κρουαζιέρα και τις υπηρεσίες λιμένα.
    Από πλευράς Διοίκησης ΟΛΠ Α.Ε. (κ.κ. Γιώργος Ανωμερίτης, Παναγιώτης Πετρουλής και Σταύρος Χατζάκος), ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του ΟΛΠ Α.Ε. κ. Γιώργος Ανωμερίτης δεσμεύθηκε ότι μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα έχουν σχολιασθεί και απαντηθεί όλα τα τεθέντα ζητήματα.
    Σε σχέση δε με τον προϋπολογισμό του ΟΛΠ Α.Ε. για το 2013, ανακοίνωσε στον ΣΕΕΝ, ότι επειδή προβλέπεται παρά την κρίση να είναι κερδοφόρος, θα εισηγηθεί στο Δ.Σ. να παραμείνουν για το 2013 τα τέλη και οι τιμολογιακές επιβαρύνσεις «παγωμένες» στο επίπεδο του 2012, κατανοώντας τις οικονομικές δυσκολίες των εταιριών του κλάδου. Εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη στενή και εποικοδομητική συνεργασία ΣΕΕΝ και ΟΛΠ Α.Ε., δεσμεύθηκε να εισηγηθεί στο Δ.Σ. της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος (ΕΛΙΜΕ) την ίδια θέση, για μη αύξηση κατά το 2013 των τιμολογίων, από όλα τα λιμάνια.        

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.