Αρχική Special Olympics O Holger Nikelis, χρυσός ολυμπιονίκης επέλεξε τη Germanwings για την επιστροφή του...

O Holger Nikelis, χρυσός ολυμπιονίκης επέλεξε τη Germanwings για την επιστροφή του στην Κολωνία

O Holger Nikelis, χρυσός ολυμπιονίκης επιτραπέζιας αντισφαίρισης με αμαξίδιο στους Παραολυμπιακούς του Λονδίνου, επέλεξε τη Germanwings για την επιστροφή του στην Κολωνία

Ύστερα από την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Παραολυμπιακούς του Λονδίνου 2012, ο Γερμανός παίκτης επιτραπέζιας αντισφαίρισης με αμαξίδιο, HolgerNikelis έτυχε θερμής υποδοχής στο αεροδρόμιο της Κολωνίας/ Βόννης, κατά την επιστροφή του. Ο νικητής είχε επιλέξει τη Germanwings για την επάνοδό του στη Γερμανία.

Ο HolgerNikelis είχε ήδη κάνει πραγματικότητα για πρώτη φορά το όνειρό του για Χρυσό μετάλλιο, στους Παραολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας, το 2004. Ύστερα από σκληρή προσπάθεια και διακρίσεις σε συνολικά 3 Παγκόσμια και 4 Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, στους φετινούς Παραολυμπιακούς αγώνες ο παίκτης επιτραπέζιας αντισφαίρισης έπαιξε ένα συναρπαστικό παιχνίδι ενάντια στο Γάλλο JeanFrancoisDucay, νικώντας τον με 3:1 (11:4, 11:6, 3:11, 11:6). Το Ολυμπιακό Χρυσό μετάλλιο σηματοδοτεί την αποκορύφωση της καριέρας του. Όπως αρμόζει, ο γεννημένος στην Κολωνία HolgerNikelis έγινε δεκτός με μια εντυπωσιακή τελετή κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο Κολονίας/ Βόννης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.