Αρχική Αεροπορικά Νέα H Lufthansa σταματά τη στελέχωση προσωπικού καμπίνας με εξωτερική συνεργασία στο Βερολίνο

H Lufthansa σταματά τη στελέχωση προσωπικού καμπίνας με εξωτερική συνεργασία στο Βερολίνο

Τα εν ενεργεία μέλη που επανδρώνουν επί του παρόντος τις πτήσεις της Lufthansa θα λάβουν πρόταση για μόνιμη συνεργασία εντός του Ομίλου Lufthansa το ερχόμενο έτος

«Χωρίς προϋποθέσεις και μέσα σε προβλεπόμενο χρονικό πλαίσιο, η Lufthansa πρόκειται να σταματήσει την πρόσληψη εξωτερικών πληρωμάτων καμπίνας στο Βερολίνο», ανακοίνωσε στη Φρανκφούρτη ο κύριος Christoph Franz, Πρόεδρος του Εκτελεστικού Συμβουλίου και CEO της Deutsche Lufthansa AG. «Με αυτή την απόφαση κάνουμε ένα σημαντικό βήμα προς τους κοινωνικούς μας εταίρους. Ελπίζουμε αυτό το βήμα να βοηθήσει το σωματείο UFO, στα πλαίσια των εποικοδομητικών συζητήσεων μαζί μας, να οδηγηθεί σε μια βιώσιμη και ανταγωνιστική διάρθρωση μισθών του προσωπικού καμπίνας.

Στο Βερολίνο, ο κύριος Carsten Spohr, Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Deutsche Lufthansa AG, ανακοίνωσε τα καλά νέα στους ιπτάμενους συνοδούς που είχαν προσληφθεί στο διάστημα των προηγούμενων μηνών από την εταιρία Aviation Power για λογαριασμό της Lufthansa: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ήδη από την ερχόμενη χρονιά θα προσφέρουμε μόνιμη απασχόληση στο ιπτάμενο προσωπικό, το οποίο μας υποστήριξε στην καθιέρωση του νέου μας προγράμματός στο Βερολίνο, εντός του Ομίλου Lufthansa. Με αυτή μας την προσφορά, το προσωπικό καμπίνας έχει ασφαλείς και καλές προοπτικές εντός του Ομίλου.»

Στη συνέλευση προσωπικού στο Αεροδρόμιο Tegel του Βερολίνου, ο κύριος Spohr καλωσόρισε το προσωπικό καμπίνας της Aviation Power που εργαζόταν σε πτήσεις της Lufthansa.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.