Αρχική Μεταφορές Δεν έχει βρεθεί λύση για τη μεταφορά των μαθητών στη Περιφέρεια Αττικής

Δεν έχει βρεθεί λύση για τη μεταφορά των μαθητών στη Περιφέρεια Αττικής

Σε προγραμματισμένη συνάντηση με την Επιτροπή Διαπραγμάτευσης της Περιφέρειας Αττικής με αντικείμενο την μεταφορά μαθητών κατά το νέο σχολικό έτος 2012-2013 συμμετείχαν οι μεταφορείς – επιχειρηματίες τουριστικών λεωφορείων χθες, χωρίς όμως να επιτευχθεί συμφωνία για την υπογραφή Νέας Σύμβασης.
 
Μετά και την αδυναμία της Επιτροπής να γνωστοποιήσει με ποιο τρόπο και σε ποιο χρόνο δεσμεύεται ότι θα εξοφλήσει και για ποσό που αντιστοιχεί μόλις στο 5% των οφειλόμενων στους μεταφορείς χρημάτων – οφειλές για το διάστημα από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως και τον Ιούνιο του 2012 – οι επιχειρηματίες τουριστικών λεωφορείων ενημερώνουν όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, μαθητές, γονείς και τα ΜΜΕ ότι λόγω οικονομικής αδυναμίας από μέρους τους αδυνατούν να ξεκινήσουν το έργο της μεταφοράς των μαθητών.
 
Η πρόταση των επιχειρηματιών – μελών της Ομοσπονδίας είναι να καταβληθεί τουλάχιστον το 50% των οφειλομένων ΑΜΕΣΑ και πριν την υπογραφή της νέας σύμβασης, αναγνωρίζοντας τη δίκαιη και εύλογη απαίτησή τους.
 
Οι επιχειρηματίες τουριστικών λεωφορείων και η Ομοσπονδία – ως κλαδικός φορέας εκπροσώπησής τους – αναμένουν την έγγραφη απάντηση της Επιτροπής, τίθενται στη διάθεση των εμπλεκομένων μερών και της Πολιτείας και δηλώνουν απολύτως πρόθυμοι να επαναλάβουν αντίστοιχη συνάντηση με σκοπό την επίτευξη αμοιβαία αποδεκτής λύσης.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.