Αρχική Πολιτισμός Tinos Jazz Festival 2012 στις 24, 25, 26/08/2012

Tinos Jazz Festival 2012 στις 24, 25, 26/08/2012

Με οραματισμούς για υπέροχες τζαζ βραδιές ανοίγει σήμερα, Παρασκευή 24 Αυγούστου το 4ο Φεστιβάλ μουσικής τζαζ στην Τήνο.

Εφέτος το Φεστιβάλ φέρει τον τίτλο «Jazz Visions» και παρουσιάζει 17 υψηλού επιπέδου τζαζίστες από Ελλάδα, Ολλανδία, Ουγγαρία, Ιταλία και Αζερμπαϊτζάν, σε μια συνάντηση μουσικών με διαφορετικές αφετηρίες αλλά με κοινό στοιχείο την αγάπη τους για την Τζαζ.

Το Φεστιβάλ ανοίγει την Παρασκευή 24 Αυγούστου ο πιανίστας Emil Afrasiyab από το Αζερμπαϊτζάν. Την επομένη, η βραδιά ξεκινά με το κουιντέτο του Γιώργου Φακανά στις 9.30 και συνεχίζει με το γκρουπ της Ολλανδής τρομπετίστας Saskia Laroo, Jazzkia+. Την Κυριακή 26 Αυγούστου, εμφανίζεται το Ελληνο-ιταλικό τρίο του Γιώργου Τσόλη, με έδρα τη Χάγη, και η Τριλογία του Γιώργου Τρανταλίδη σε συνεργασία με τον διεθνή Ούγγρο σαξοφωνίστα Tony Lakatos.  

Το φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί τα ξημερώματα της Δευτέρας 27 Αυγούστου με το καθιερωμένο πλέον «τζαμάρισμα» (Jam) όλων των παρευρισκομένων μουσικών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.