Αρχική Τουρισμός Meeting Point International : Επέκταση στην Ελλάδα

Meeting Point International : Επέκταση στην Ελλάδα

Η Meeting Point International επεκτείνει τις δραστηριοτητές της στην Ελλάδα. Έδρα της Meeting Point Hellas θα είναι το Ηράκλειο της Κρήτης. Με τη δημιουργία του νέου ταξιδιωτικού οργανισμού θα εξυπηρετούνται τα περισσότερα Ελληνικά νησιά καθώς και περιοχές της ενδοχώρας.

Meeting Point Hellas είναι το όνομα της νέας θυγατρικής της Meeting Point International (MPI), η οποία θα προκύψει από μια κοινή επένδυση και συνένωση δυνάμεων με την εταιρεία ελληνικών συμφερόντων Κ. Μπαντουβάς Α.Ε.
Η νέα εταιρεία εισερχόμενου τουρισμού θα προσφέρει τις υπηρεσίες της σε όλους τους κύριους τουριστικούς προορισμούς της χώρας, αλλά και σε αρκετά μικρότερα νησιά.

Πέρα από τα κεντρικά γραφεία που θα βρίσκονται στο Ηράκλειο Κρήτης,  σχεδιάζεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες να ανοίχθούν γραφεία και σε πολλές άλλες περιοχές της Ελλάδας όπως η Ρόδος, η Κως, η Κέρκυρα και η Αθήνα. Η Roula Jouny, CEO του Ομίλου MPI δήλωσε : « Είναι μεγάλη εξέλιξη για τον όμιλό μας να έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους αξιόλογους B2B πελάτες μας ολόκληρη την Ελλάδα σαν προορισμό. Εκτιμούμε την Ελλάδα αυτή τη στιγμή σαν μια χώρα με εξαιρετική σχέση τιμής/ποιότητας για τον τουρισμό, με μέλλον και σημαντική προοπτική».

Η Meeting Point Hellas προσφέρει τις υπηρεσίες της σε tour operators αλλά και σε ναυτιλιακές εταιρείες διαχείρισης κρουαζιέρας. Η νέα εταιρεία σχεδιάζει να εξυπηρετήσει περίπου 350.000 επισκέπτες στην Ελλάδα για το 2013. Ο Κος Κώστας Μαρκάκης, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Meeting Point Hellas σχολίασε σχετικά : « Το ισχυρό δίκτυο και η τεχνογνωσία που θα μας παρέχει η Meeting Point International θα δώσει τη δυνατότητα στη Meeting Point Hellas να προσφέρει υψηλής ποιότητας προιόντα, καθώς και αξιόπιστες υπηρεσίες συναντώντας τα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχει η Meeting Point International ανά τον κόσμο και που οι επισκέπτες αναμένουν από εμάς».

Η MPI είναι μια από τις ηγέτιδες εταιρείες destination management  παγκοσμίως, εξυπηρετώντας 3 εκατομμύρια επισκέπτες σε 18 προορισμούς. Ο όμιλος παρέχει κορυφαία τεχνολογία στις θυγατρικές του η οποία προσαρμόστηκε στις ιδιαίτερες ανάγκες της Meeting Point Hellas λαμβάνοντας υπόψη τους πολλούς και διαφορετικούς προορισμούς ανά την Ελλάδα που πρέπει να υποστηριχτούν.

Εταιρείες της Meeting Point International λειτουργούν στην Γερμανία, Αυστρία, Β. Αμερική, Ασία, Ομάν, Καλαβρία, Σικελία, Μάλτα, Κροατία, Κύπρο, Ελλάδα, Αίγυπτο, Τυνησία, Λίβανο, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ισπανία, Αζόρες και Τουρκία. Εκπρόσωπος της εταιρείας είναι η Roula Jouny, και ο Mathias Klein σαν δεύτερος τη τάξη εκτελεστικός διευθυντής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.