Αρχική Αεροπορικά Νέα “ClickGames 2012”: ΄Ενα νέο online παιχνίδι για τους Lufthansa eXperts

“ClickGames 2012”: ΄Ενα νέο online παιχνίδι για τους Lufthansa eXperts

Το παγκόσμιο ενημερωτικό portal Lufthansa eXperts, που απευθύνεται αποκλειστικά στους ταξιδιωτικούς πράκτορες, λανσάρει ένα νέο online παιχνίδι για τους εκλεκτούς συνεργάτες – ταξιδιωτικά γραφεία, μέλη του συγκεκριμένου portal. Αυτό το εύκολο παιχνίδι εγκαινιάστηκε στις 25 Ιουλίου 2012 και θα διαρκέσει όλο το διάστημα τέλεσης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, μέχρι τις 12 Αυγούστου 2012.  

Οι συμμετέχοντες στο “ClickGames 2012” θα πρέπει να πραγματοποιήσουν όσο το δυνατό περισσότερα κλικ σε διάστημα 20 δευτερολέπτων. Μπορούν να βελτιώσουν το σκορ τους δοκιμάζοντας τις γνώσεις τους ως eXperts, βαθμολογώντας σωστά μια δήλωση σχετικά με τις εταιρίες Lufthansa, Austrian Airlines, Brussels Airlines ή SWISS. Απαντώντας απλά σωστό ή λάθος μπορούν να προσθέσουν ένα μπόνους 20 κλικ στο σκορ τους, πλησιάζοντας ακόμη πιο κοντά στα κορυφαία δώρα. Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες μπορούν να παίξουν όσες φορές θέλουν προκειμένου να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους.  

Ανάλογα με το σκορ, οι συμμετέχοντες στο “ClickGames 2012” θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα από τα πολλά βραβεία, που περιλαμβάνουν, ticket compliments voucher για εκείνους που θα καταλάβουν τις θέσεις 1- 7 με τα υψηλότερα σκορ, αλλά και εισιτήρια της Lufthansa που θα κληρωθούν μέσα από το σύνολο όλων των παικτών παγκοσμίως.

Για τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι, το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι ταξιδιωτικοί πράκτορες, είναι να μπουν στη σελίδα: http://www.experts-promotion.com/clickgames/?lcmc=gr-gr, χρησιμοποιώντας τον κωδικό χρήστη και password που διαθέτουν στο λογαριασμό τους Lufthansa eXperts και να δοκιμάσουν την τύχη τους κλικάροντας όσο το δυνατό περισσότερο.

Οι ταξιδιωτικοί eXperts θα πρέπει τώρα να αποδείξουν πόσο click- eXperts είναι!
Κλικάρετε το δρόμο προς συναρπαστικά δώρα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.