Αρχική Τεχνολογία Το κύμα των Mobile sites. Ένα είναι βέβαιο: το κανάλι που λέγεται...

Το κύμα των Mobile sites. Ένα είναι βέβαιο: το κανάλι που λέγεται mobile είναι εδώ για να μείνει.

CALL NOW AT 210 9940109
to increase your sales by 10%

 

Το να έχει η επιχείρησή σας ένα mobile version site δεν είναι πλέον “καλό να έχεις”, είναι απαραίτητο εργαλείο στο γρήγορα αναπτυσσόμενο τεχνολογικό περιβάλλον και τον ανελέητο ανταγωνισμό.

Ένα πράγμα είναι βέβαιο: το κανάλι που λέγεται mobile είναι εδώ για να μείνει.

Διάφορες έρευνες καταλήγουν στο ίδιο συμπέρασμα.

Η IDC προβλέπει ότι μέχρι το 2015 οι πωλήσεις smartphone θα φτάσουν τα 982 εκατομμύρια, και σύμφωνα με την Morgan Stanley, μέχρι το 2014, οι χρήστες με κινητό στο Διαδίκτυο θα ξεπεράσουν τους “παραδοσιακούς” χρήστες του Διαδικτύου με desk tops και laptops.

Οι αεροπορικές εταιρείες φαίνεται ότι λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους, τους χρήστες των Smartphones. Μια πρόσφατη έρευνα διαπιστώνει ότι 9 στις 10 αεροπορικές εταιρείες σχεδιάζουν να πουλήσουν εισιτήρια μέσω των κινητων μέχρι το 2015.

Η εταιρεία online κρατήσεις ξενοδοχείων, HotelTonight, θεωρεί ότι το 2012 η μεγαλύτερη τάση θα είναι η συνεχιζόμενη διείσδυση των smartphones και η στροφή των καθημερινών δραστηριοτήτων από το PC σε συσκευή που βρίσκεται στην τσέπη των πελατών.

«Πιστεύουμε ότι το smartphone θα γίνει ο νέος φορητός υπολογιστής (laptop) και οι προκύπτουσες ευκαιρίες και προκλήσεις για τις επιχειρήσεις θα είναι ακραίες», δήλωσε ο Τζάρεντ Simon, Chief Operating Officer της HotelTonight.com.


Εδώ και τρεις μήνες το Travelling News σας παρουσιάζει τις τάσεις και τα άμεσα οφέλη που θα έχει η επιχείρησή σας με ένα smartphone version website!

Smartphone Version of Website

Increase Internet Sales by 10 %

Smartphone special report on last minute travel

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.