Αρχική Φεστιβάλ Την Τετάρτη 8 Αυγούστου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο η νέα πρόβα για το...

Την Τετάρτη 8 Αυγούστου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο η νέα πρόβα για το μεγαλύτερο συρτάκι του κόσμου, δείτε το πλήρες πρόγραμμα

Στις 31/8/12 θα διοργανωθεί εκδήλωση για το παγκόσμιο ρεκόρ στο μεγαλύτερο συρτάκι του κόσμου που θα διεξαχθεί στην παραλία του Βόλου, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Βόλου. οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν προσωπικά βεβαιώσεις συμμετοχής στο ρεκόρ Guiness, ενώ οι αθλητικοί, πολιτιστικοί και χορευτικοί σύλλογοι θα τιμηθούν από την Περιφέρεια για τη συμβολή τους στην εκδήλωση και την επιτυχία της κατάκτησης του παγκόσμιου ρεκόρ.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται είτε στις πρόβες που πραγματοποιούνται στο Πανθεσσαλικό ή την παραλία του Βόλου, είτε στο facebook ή στο τηλ. 2421352535.

Επίσης όσοι επιθυμούν μπορούν να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους με ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, ηλεκτρ.διεύθυνση και αν είναι φορέας ή ιδιώτης και να τα δώσουν στις πρόβες ή να τα στείλουν μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση ekpol.magn@yahoo.gr ή ekpol.magn@thessaly.gov.gr. Καλούνται επίσης εθελοντές και εθελοντικές ομάδες που μπορούν να βοηθήσουν στην οργάνωση του εγχειρήματος, να δηλώσουν τα ονόματά τους στις πρόβες ή στο τηλ. 2421352535.

Οι επόμενες προγραμματισμένες πρόβες είναι:

• την Τετάρτη 8 Αυγούστου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στις 7.30 το βράδυ
• την Δευτέρα 20 Αυγούστου στην παραλία του Βόλου στις 10.00 το πρωί, όπου θα υπάρχει και απευθείας σύνδεση με τηλεοπτική εκπομπή
• την Τετάρτη 22 Αυγούστου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στις 7.30 το βράδυ
• την Παρασκευή 24 Αυγούστου στην παραλία του Βόλου στις 7.30 το βράδυ
• και η τελική πρόβα την Τετάρτη 29 Αυγούστου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στις 7.30 το βράδυ.

Εδώ μπορείτε να δείτε τα βήματα του χορού:
http://www.youtube.com/watch?v=YTSitf3UIzs

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.