Αρχική Οικονομία Συνάντηση του Υπουργού ΑΝΥΠ Κωστή Χατζηδάκη με τον πρέσβη της Μεγάλης Βρετανίας...

Συνάντηση του Υπουργού ΑΝΥΠ Κωστή Χατζηδάκη με τον πρέσβη της Μεγάλης Βρετανίας Ντέιβιντ Λάντσμαν

Η πορεία υλοποίησης των Βρετανικών επενδύσεων στην Ελλάδα συζητήθηκε στη συνάντηση που είχε ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Κωστής Χατζηδάκης με το Βρετανό πρέσβη Δρ. Ντέιβιντ Λάντσμαν.

Πρόκειται κυρίως για επενδύσεις στον τομέα της αξιοποίησης ακινήτων, στις οποίες περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων οι τουριστικές επενδύσεις στο Κάβο Σίδερο της Σητείας και στην Αταλάντη.

Ο Βρετανός πρέσβης ζήτησε την υποστήριξη της κυβέρνησης για την επιτάχυνση της υλοποίησης των έργων, καθώς και για αντιμετώπιση των γραφειοκρατικών εμποδίων.

Ο κ. Λάντσμαν εξέφρασε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις πρόσφατες ανακοινώσεις του υπουργείου αναφορικά με τις δέκα προτεραιότητες για την επανεκκίνηση της οικονομίας, καθώς και για τη σχετική ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με την οποία χαιρετίζει τη δέσμευση της ελληνικής κυβέρνησης για διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις.

Εξέφρασε επίσης τη διάθεση της Μ. Βρετανίας να συνδράμει τη χώρα μας στην υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων που εξήγγειλε ο κ. Χατζηδάκης, με την αποστολή ειδικών και την παροχή συμβουλών, κατά τα πρότυπα άλλων χωρών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.