Αρχική Φεστιβάλ “Οταν η Κόκκινη Κλωστή χάθηκε στο Μεγάλο Δάσος” από την ομάδα Φτου...

“Οταν η Κόκκινη Κλωστή χάθηκε στο Μεγάλο Δάσος” από την ομάδα Φτου Ξελευτερία

Το Φεστιβάλ Θεάτρου Κούκλας στις Αυλές και τους Κήπους συνεχίζει και αυτή την εβδομάδα με την κουκλοπαράσταση “Όταν η Κόκκινη Κλωστή χάθηκε στο Μεγάλο Δάσος” από την ομάδα Φτου Ξελευτερία.

Πρόκειται για μία παράσταση κουκλοθέατρου και αφήγησης λαϊκών παραμυθιών με ζωντανή μουσική και τραγούδια. Κούκλες, αντικείμενα και άνθρωποι συναντιούνται σε έναν κόσμο που δεν υπάρχει ο φόβος… στον κόσμο της Ελληνικής λαϊκής παράδοσης και μουσικής…

Το πρόγραμμα της 2ης εβδομάδας περιλαμβάνει τις εξής εκδηλώσεις: Δύο παραμυθένιες παραστάσεις στη βοτσαλωτή Αυλή του γραφικού κόκκινου Τεμένους του Αλή Χιλμή Πασά στην οδό Πίνδου θα πραγματοποιηθούν, Πέμπτη και Παρασκευή, 9 και 10 Αυγούστου στις 9μμ υπό την Αιγίδα του ΔΟΠΑΡ και τη συνεργασία του Σκακιστικού Ομίλου «Ιππότης». Είσοδος: 7 ευρώ



Η παράσταση, μαζί με το εργαστήριο κατασκευής κούκλας, θα ταξιδέψει στα χωριά Ψίνθος στην πλατεία και Αφάντου στο εκκλησάκι της Παναγιάς Καθολικής, στις 7 και 8 Αυγούστου αντίστοιχα στις 19:30μμ, με τη στήριξη του ΔΟΠΑΡ και στις 11 Αυγούστου, μία ακόμα παράσταση θα δοθεί στη Ροτόντα στις 9μμ, με τη Στήριξη των Πηγών Καλλιθέας.

Είσοδος: Δωρεάν Οργάνωση: Ποιήεσσα – Θεματικές Εκδηλώσεις (www.Poeessa.com)



ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.