Αρχική Πολιτισμός Μεσογειακές Kαλοκαιρινές Iστορίες με τον Ross Daly στις 18 Αυγούστου

Μεσογειακές Kαλοκαιρινές Iστορίες με τον Ross Daly στις 18 Αυγούστου

Το  Σάββατο 18 Αυγούστου στις 21:30 στο Θέατρο Αρχίλοχος στο Πάρκο Πάρου ο Ross Daly συναντά τέσσερις μουσικούς, τους Κέλυ Θωμά, Βασίλη Ρακόπουλο, Άγγελο Πολυχρόνου και Πέτρο Βαρθακούρη, σε μια βραδιά με ιδιαίτερες εκτελέσεις της παραδοσιακής μουσικής της Μεσογείου.
 
Το ταξίδι του Ross Daly στις μουσικές του κόσμου είναι ταυτόχρονα μια πορεία ζωής. Γεννήθηκε στην Αγγλία από Ιρλανδούς γονείς. Το πρώτο του όργανο ήταν ένα τσέλο, ενώ στα δώδεκά του, στην Ιαπωνία, ξεκινά τη μελέτη της κιθάρας και στα τέλη της δεκαετίας του ’60 βρίσκεται στο San Francisco.
Δεξιοτέχνης πολλών μουσικών οργάνων όπως κρητική λύρα, Αφγανικό ραμπάμπ , λαούτο, πολίτικη λύρα, σαράνγκι, ούτι, σάζι και ταμπούραλλα και μοναδικός ως συνθέτης, ο Ross Daly χτίζει τις συνθέσεις του γύρω από τις λεπτές αποχρώσεις και τις ζωντανές συναντήσεις των διαφόρων ήχων των παραδόσεων που έχει μελετήσει.
 
O Ross Daly, η Κέλυ Θωμά και ο Βασίλης Ρακόπουλος έχουν επιβεβαιώσει στο παρελθόν την δυνατότητά τους να γεφυρώνουν εντελώς διαφορετικά μουσικά αρχεία και προσεγγίσεις. Στην παρέα τους αυτό το καλοκαίρι προστίθενται και οι εξαιρετικοί μουσικοί Άγγελος Πολυχρόνου και Πέτρος Βαρθακούρης.
 
Η συναυλία είναι μια διοργάνωση του Πάρκου Πάρου.
Είσοδος 15 Ευρώ.

Πάμε στη Πάρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.