Αρχική Αθλητικά Η Παραολυμπιακή Ομάδα ανοίγει τα φτερά της για το Λονδίνο με την...

Η Παραολυμπιακή Ομάδα ανοίγει τα φτερά της για το Λονδίνο με την Olympic Air

Με συντροφιά τους έξι κύκλους, με τους οποίους είναι άρρηκτα συνδεδεμένη η Olympic Air, θα ταξιδέψει η Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα στο Λονδίνο για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες  που θα πραγματοποιηθούν από τις 29 Αυγούστου έως τις 9 Σεπτεμβρίου 2012. Αεροσκάφος Airbus A320 της Olympic Air, θα μεταφέρει με ειδική πτήση στη βρετανική πρωτεύουσα την Παραολυμπιακή Ομάδα, η οποία τέσσερα χρόνια νωρίτερα στους Αγώνες του Πεκίνου, χάρισε στη χώρα μας 24 μετάλλια και την 20η θέση στον πίνακα των μεταλλίων μεταξύ 148 χωρών.
Η Olympic Air, ως επίσημος χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και ως εκ τούτου και της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας, θα έχει τη ευθύνη μεταφοράς των εκπροσώπων μας στο δεύτερο μεγαλύτερο αγωνιστικό ραντεβού του πλανήτη για το 2012, το οποίο συγκεντρώνει περισσότερους από 4.200 αθλητές και αθλήτριες σε 21 αθλήματα.
Η αναχώρηση για το Λονδίνο θα γίνει στις 22 Αυγούστου, ενώ η επιστροφή με τον ίδιο τύπου αεροσκάφους είναι προγραμματισμένη για τις 11 Σεπτεμβρίου 2012. Η Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα αποτελείται από 61 αθλητές και αθλήτριες, ενώ μαζί με τους συνοδούς η αποστολή θα φτάσει τα 110 άτομα.
Ο πρόεδρος της ΕΠΕ, κ. Γιώργος Φουντουλάκης, αναφερόμενος στη συνεργασία με την Olympic Air, σημείωσε: «Είναι τιμή για την Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα, να ταξιδέψει με τα φτερά της Olympic Air στο Λονδίνο για το δεύτερο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του 2012. Το Ελληνικό Παραολυμπιακό Κίνημα, νοιώθει τιμή, που σε μια τόσο δύσκολη αγωνιστική αποστολή, όπως είναι οι Παραολυμπιακοί Αγώνες, θα έχει στο πλευρό του, την πρώτη και πλέον αξιόπιστη ελληνική αεροπορική εταιρεία, η οποία τιμά τη χώρα μας στα πέρατα του κόσμου.
Νοιώθουμε τυχεροί, που οι έξι κύκλοι της Olympic Air θα μας συντροφεύσουν στο ταξίδι για την παγκόσμια καταξίωση του Ελληνικού Παραολυμπιακού Κινήματος, όπως συνέβη και το 2008 στο Πεκίνο. Διακαής πόθος μας είναι, η Olympic Air να βρίσκεται κοντά μας και μετά τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, αφού η ιδιωτική πρωτοβουλία είναι αυτή που μπορεί να μας “απογειώσει”. Την καλωσορίζουμε στην Ελληνική Παραολυμπιακή οικογένεια και αναπαράγοντας το σύνθημά της, ευχόμαστε η Ελλάδα να παραμείνει ψηλά, όπου κι αν βρίσκεται και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.