Αρχική Αεροπορικά Νέα Δεν θα πραγματοποιήσουν απεργία σήμερα Τετάρτη 29, Αυγούστου οι αεροσυνοδοί της Lufthansa

Δεν θα πραγματοποιήσουν απεργία σήμερα Τετάρτη 29, Αυγούστου οι αεροσυνοδοί της Lufthansa

Σύμφωνα με πληροφορίες του Reuters, o συνδικαλιστικός φορέας UFO, ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν σήμερα απεργιακές κινητοποιήσεις, των αεροσυνοδών της Lufthansa.

Όσον αφορά τη αυριανή μέρα η ανακοίνωση θα βγεί το βράδυ της Τετάρτης, δήλωσε ο επικεφαλής του UFO, Nicoley Baublies στο Reuters.

Οι επιβάτες της Lufthansa που αντιμετωπίζουν εκατοντάδες πιθανές ακυρώσεις πτήσεων μετά την κατάρρευση των συνομιλιών των εκπροσώπων των αεροσυνοδών και της εταιρίας σχετκά την αμοιβή τους.

Το UFO, το οποίο αντιπροσωπεύει 18.000 αεροσυνοδούς της Lufthansa, δήλωσε την Τρίτη ότι θα ενημερώσει πότε θα απεργήσει ελάχιστες ώρες πριν, αυξάνοντας έτσι την απειλή της διακοπής πτήσεων.

Οι αεροσυνοδοί της εταιρείας ζητούν αυξήσεις ύψους 5% αλλά και να μπει τέλος στην λεγόμενη ενοικιαζόμενη εργασία στα αεροσκάφη της εταιρίας. Η Lufthansa έχει προαναγγείλει ήδη την κατάργηση 3.500 θέσεων εργασίας.

Πηγή http://www.reuters.com/article/2012/08/29/lufthansa-strike-idUSWEA083720120829

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.