Αρχική Εταιρικά Νέα Χρυσός εν πτήσει!

Χρυσός εν πτήσει!

GermanwingsΟι χρυσοί νικητές των Ολυμπιακών αγώνων στο beach volley επέλεξαν τη Germanwings για το ταξίδι επιστροφής

Ύστερα από μια συναρπαστική, Ολυμπιακή νίκη στο Λονδίνο, το δίδυμο του Γερμανικού beach volleyball, Julius Brink και Jonas Reckermann επέστρεψε στη Γερμανία με τα φτερά της αγαπημένης σε όλους , χαμηλού κόστους, αεροπορική εταιρεία Germanwings.

Tα δύο «χρυσά αγόρια», Julius Brink και Jonas Reckermann, έχοντας σημειώσει το δικό τους Ολυμπιακό θρύλο στο beach volleyball, επιβιβάστηκαν σε αεροσκάφος της Germanwings για την επιστροφή τους πίσω στη Γερμανία. Ύστερα από την προσγείωση της πτήσης 4U 461 στην Κολονία, ένα χρυσό ανοικτό αυτοκίνητο τις περίμενε για να τις μεταφέρει κατευθείαν στο terminal του αερολιμένα στην Κολονία/ Βόννη.

Οι δύο Ολυμπιονίκες έφεραν το πρώτο μετάλλιο στο beach volleyball για τη Γερμανία. Το ολυμπιακό μετάλλιο σηματοδοτεί το αποκορύφωμα της καριέρας τους στο beach volley. Κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο τους περίμεναν με ένα ζεστό καλωσόρισμα πολλοί φίλοι και συγγενείς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.