Αρχική Ξενοδοχεία Δροσιστικά cocktails βασισμένα σε παραδοσιακά Ελληνικά ηδύποτα κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή...

Δροσιστικά cocktails βασισμένα σε παραδοσιακά Ελληνικά ηδύποτα κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στο roof top του ξενοδοχείου Τιτάνια

Το ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, διοργανώνει το πρώτο φεστιβάλ ελληνικών Cocktails που δημιουργήθηκαν εξ ολοκλήρου για να δροσίσουν τα καλοκαιρινά βράδια σας στο κέντρο της Αθήνας. Πρωτότυπες συνταγές, ξεχωριστά υλικά και πρωτόγνωρες γεύσεις … να τα πιείς στο ποτήρι!

Από τις 3 Αυγούστου και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή βράδυ, τo all-day gourmet Restaurant and Bar Olive Garden στο roof top του ξενοδοχείου, με μαγευτική θέα στην Ακρόπολη, σας ταξιδεύει με υπέροχα ελληνικά αρώματα στην πιο όμορφη ταράτσα του κέντρου της Αθήνας.
 
Το ΤΙΤΑΝΙΑ σας προσφέρει φέτος το καλοκαίρι πρωτότυπα cocktails βασισμένα σε παραδοσιακά Ελληνικά ποτά και ηδύποτα, όπως η Τεντούρα Πατρών, το λικέρ Κουμκουάτ Κερκύρας, το λικέρ Μαστίχας Χίου, το Ούζο Μυτιλήνης, η Μαυροδάφνη Πατρών και η Ρακί Κρήτης, με την εγγύηση ποιότητας των Shaker Party Drinks.

Ειδική προσφορά: Με την αγορά δύο cocktails, το ΤΙΤΑΝΙΑ σας προσφέρει το τρίτο δωρεάν!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.