Αρχική Βραβεία Mοναδικό Βραβείο “Ποιότητας” – Η Ζάκυνθος στη Φρανκφούρτη

Mοναδικό Βραβείο “Ποιότητας” – Η Ζάκυνθος στη Φρανκφούρτη

To Castelli Hotel κέρδισε το διεθνές βραβείο Arch of Europe στη Φρανκφούρτη. Στη φωτογραφία, η κα Μαρία Λούγαρη (δεξιά), Managing Director, και ο Dr. Βασίλειος Λούγαρης (αριστερά), Developmental Consultant του Castelli Hotel παραλαμβάνουν το βραβείο από τον Πρόεδρο και Δ/νων Σύμβουλο του Business Initiative Directions, Jose E. Prieto.

Στο ξενοδοχείο Castelli στον Άγιο Σώστη Ζακύνθου απονεμήθηκε το διεθνούς εμβέλειας βραβείο «IAE International Arch of Europe Award» – Gold Category ( «Αψίδα της Ευρώπης/ ΙΑΕ»), ως αναγνώριση της ποιότητας!

Το βραβείο δώθηκε στη Φρανκφούρτη, στο Συνέδριο Ποιότητας, B.I.D Business International Directions 2012.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για το ξενοδοχείο Castelli ήταν μια ιδιαίτερη τιμή, να λάβει το βραβείο αυτό στο συνέδριο της Φρανκφούρτης, και να είναι η μοναδική επιχείρηση από όλη την Ελλάδα που παραβρέθηκε και βραβεύτηκε στο συγκεκριμένο συνέδριο, ανάμεσα σε εξέχουσες εταιρίες και προσωπικότητες από όλο τον κόσμο!

Ο κ. και η κα Λούγαρη είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το ξενοδοχείο τους και τον τόπο καταγωγής τους, παρουσία όλων των συνέδρων, 98 επιχειρήσεων από 48 χώρες, και των διακεκριμένων καλεσμένων, με ιδιαίτερα θετική απήχηση!

Το βραβείο αυτό έχει ιδιαίτερη εμβέλεια γι’αυτό και αποτελεί είδηση για όλη την χώρα, και όχι μόνο για την Ζάκυνθo!

Η διάκριση αυτή ταυτίζεται με την επέτειο 20 χρόνων του Castelli Hotel!

Δείτε επίσης εδώ άρθρο σχετικό με με τη βράβευση.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.