Αρχική Αθλητικά KEEP ROWING GREECE

KEEP ROWING GREECE

[scribd id=99208872 key=key-1y8aaab21ax2jlqj617h mode=list]

Η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία έχει δημιουργήσει το πλάνο ESC 2012-2016.

Οι αθλητικές επιτυχίες την υποχρεώνουν να θωρακιστεί απέναντι στην κρίση, θέτοντας ως στόχο την επίτευξη του πλάνου ξεκινώντας από σήμερα με ορίζοντα τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο.

Η επίτευξη του στόχου αυτού θα προσφέρει:
·         ανάπτυξη σε μία από τις 28 αθλητικές Ομοσπονδίες
·         οικονομική ενίσχυση Πρωταθλητισμού (τουλάχιστον σε 70 αθλητές της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας)
·         υποστήριξη 44 Κωπηλατικών Ομίλων σε 35 πόλεις σε ολόκληρη την Ελλάδα
·         διεθνή προβολή 35 πόλεων ως αθλητικού / κωπηλατικού προορισμού
·         αναρρίχηση στη 3η θέση ανάμεσα στα δημοφιλέστερα αθλήματα της Ελλάδας μετά το ποδόσφαιρο και την καλαθοσφαίριση

Με μότο το KEEP ROWING GREECE, η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία θα επιχειρήσει να προσκαλέσει διεθνείς επενδυτές να χρηματοδοτήσουν την Ελληνική Κωπηλασία.

Η προσπάθεια αυτή θα ξεκινήσει την επόμενη μέρα των τελικών αγώνων κωπηλασίας, στις 5 Αυγούστου στο Ελληνικό Κέντρο του Λονδίνου με τη συνέντευξη τύπου της Ολυμπιακής Ομάδας Κωπηλασίας, με τίτλο KEEP ROWING GREECE.

Αγγελιοφόροι του μηνύματος για τα επόμενα 4 χρόνια θα είναι η 15μελής Ολυμπιακή Ομάδα και τα μέλη της μη κερδοσκοπικής εταιρίας LIFE ACTION
TRUST με Πρόεδρο την πρέσβειρα της Ελληνικής Κωπηλασίας στο Λονδίνο, κυρία Χρυσάνθη Λαιμού.

Η επιστράτευση Ελλήνων της Ομογένειας όσο και Φιλελλήνων επενδυτών, θα θωρακίσει την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία απέναντι στην κρίση και
ταυτόχρονα θα δημιουργήσει προϋποθέσεις για ανάπτυξη στην Ελλάδα μέσω ενός μοντέρνου μοντέλου επιχειρείν,  με το οποίο θα αξιοποιηθεί κάθε ανταγωνιστικό και συγκριτικό της πλεονέκτημα.

Στην έναρξη, τονίζει ο Πρόεδρος Κωπηλατικής Ομοσπονδίας, κ. Γιάννης Καρράς, αιτούμεθα, να γίνετε υποστηρικτές με σκοπό την «αδελφική ώθηση» εμφανίζοντας το λογότυπό σας στο φόντο του πάνελ της συνέντευξης τύπου KEEP ROWING GREECE.

Έναντι 4.000 (+23% ΦΠΑ), θα ταξιδέψουμε μαζί μέσω δημοσιογραφικών πρακτορείων, διεθνών τηλεοπτικών σταθμών, έντυπου και ψηφιακού τύπου, όσο και μέσω κοινωνικών δικτύων, σε ολόκληρο τον Κόσμο.

Τα έσοδα από τη συνέντευξη τύπου θα διανεμηθούν από την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία στην Ολυμπιακή Αποστολή (αθλητές / προπονητές) ως οικονομική επιβράβευση της προετοιμασίας τους.

http://www.keep-rowing-greece.com/

Με πίστη στο όραμα!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.