Αρχική Γαστρονομία Το Omega επιστρέφει στην Costa Navarino

Το Omega επιστρέφει στην Costa Navarino

Ένα πρωτοποριακό concept γαστρονομίας με εστιατόριο και μαθήματα μαγειρικής που βασίζονται στη «Δίαιτα Ωμέγα».
Το Omega το οποίο λειτούργησε για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2011 στην Costa Navarino, είναι ένα πρωτοποριακό concept γαστρονομίας. Καταξιωμένοι σεφ από την Ελλάδα και το εξωτερικό, δημιουργούν μενού και παραδίδουν μαθήματα μαγειρικής με βάση τη «Δίαιτα Ωμέγα». Το Omega υποστηρίζεται από τη Gaea, την Aegean Airlines,τη Gaggenau Neff και τη Navarino Vineyards.  

Το Omega επέστρεψε φέτος στην Costa Navarino και αποτελεί μία ιδιαίτερα επιτυχημένη πρόταση που προάγει την υγιεινή διατροφή. Η παρουσία του Omega στην Costa Navarino ενισχύει την έμφαση που δίνει ο προορισμός σε χώρους που συνδυάζουν την υψηλή γαστρονομία με τα αγνά υλικά που βρίσκονται σε αφθονία στην περιοχή.
Οι guest chefs μεταδίδουν, εκπαιδεύουν και διδάσκουν στους επισκέπτες τις βάσεις της «Δίαιτας Ωμέγα», ενώ παράλληλα μέσα από τα μενού που έχουν δημιουργήσει ειδικά για το Omega, όσοι βρεθούν στο εστιατόριο θα γνωρίσουν τα πολλαπλά οφέλη αυτής της υγιεινής διατροφής. Οι προτάσεις του Omega, βασίζονται κυρίως σε τοπικά και εποχιακά συστατικά, καθώς και σε προϊόντα από τους βοτανόκηπους και λαχανόκηπους της Costa Navarino. Τα συστατικά που χρησιμοποιούνται περιέχουν ισορροπημένη αναλογία σε Ωμέγα-3 και Ωμέγα-6  λιπαρά οξέα, η οποία συναντάται στην παραδοσιακή διατροφή των Ελλήνων εδώ και αιώνες και τις οποίας τα οφέλη έχουν αναγνωριστεί μέσα από πλήθος επιστημονικών μελετών.

Οι διακεκριμένοι σεφ που επισκέπτονται την Costa Navarino, παρουσιάζουν την τεχνογνωσία, το ταλέντο και τη δημιουργικότητά τους, μέσα από το συνδυασμό των μενού και των μαθημάτων, προσφέροντας κατ’ αυτόν τον τρόπο μία ολοκληρωμένη εμπειρία που βασίζεται στη «Δίαιτα Ωμέγα», σε όσους θέλουν να μάθουν για τα μακροβιοτικά και θετικά οφέλη της. Η εναρμόνιση των δημιουργικών προτάσεων με έναν υγιεινό τρόπο διατροφής, παρουσιάζεται με έναν ιδανικό τρόπο μέσα από το Omega.

To Omega υποδέχεται τους παρακάτω καταξιωμένους σεφ, στο πλαίσιο της λειτουργίας του φέτος το καλοκαίρι:

Host Chef
Δόξης Μπεκρής – Executive Chef Starwood Hotels and Resorts, Costa Navarino Μαζί του ο Δρ. Φαίδων Lindberg (4-12 Ιουλίου)

Guest Chefs
Konstantin Filippou (13-27 Ιουλίου)
Λευτέρης Λαζάρου – Βαρούλκο, Αθήνα (10-18 Αυγούστου)
Ronny Portoulidis – Duke και Can Punta, Palma de Mallorca (19-30 Αυγούστου)
Έκτορας Μποτρίνι – Etrusco, Κέρκυρα & Botrini’s, Αθήνα (31 Αυγούστου – 9 Σεπτεμβρίου)

Το Omega στοχεύει στο να αποτελέσει και πηγή έμπνευσης για τους τοπικούς παραγωγούς και ένα θετικό παράδειγμα που προάγει τα τοπικά, αγνά προϊόντα και τις βιώσιμες καλλιέργειες που βρίσκονται εδώ και αιώνες στην καρδιά της Ελληνικής διατροφής.

Όσοι επισκέπτονται το Omega, μπορούν να επιλέξουν για τη διαμονή τους, ένα από τα 2 ξενοδοχεία που βρίσκονται στο Navarino Dunes:  The Romanos, a Luxury Collection Resort και  The Westin Resort, Costa Navarino καθώς και να διαλέξουν ανάμεσα στις αμέτρητες δυνατότητες αναψυχής και ξεκούρασης, όπως το κέντρο σπα και θαλασσοθεραπείας Anazoe Spa, τα signature γήπεδα γκολφ, τα υπαίθρια και θαλάσσια σπορ, τις καταδύσεις, και πολλές ακόμη επιλογές.

Για κρατήσεις στο εστιατόριο και για τα μαθήματα μαγειρικής, οι επισκέπτες μπορούν να επικοινωνούν απευθείας στο τηλ.: 27230 91130.

Νέα υπηρεσία μεταφοράς από την Αθήνα
Μία καινούργια υπηρεσία shuttle μεταφέρει τους επισκέπτες από το αεροδρόμιο της Αθήνας, στην Costa Navarino. H υπηρεσία που μόλις ξεκίνησε, διατίθεται 2 φορές την ημέρα, στις παρακάτω ώρες:
Από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών: 13:30 & 19:30.
Από την Costa Navarino: 06:00 & 11:00.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.