Αρχική Κρουαζιέρες Ποταμόπλοια στον Δούναβη, το Βόλγα και το Ρήνο, γιοτ στις Σεϋχέλλες και...

Ποταμόπλοια στον Δούναβη, το Βόλγα και το Ρήνο, γιοτ στις Σεϋχέλλες και την Κούβα και παγοθραυστικά στο Βόρειο Σέλας και την Παταγονία: Η κρουαζιέρα αλλιώς από τον Navigator Travel & Tourist Services!

Κρουαζιέρα δεν είναι μόνο οι διακοπές σε μακρινούς και εξωτικούς προορισμούς, με πολύ και διαφορετικό κόσμο. Ανακαλύψτε τις κρουαζιέρες με ποταμόπλοιο στα υδάτινα μονοπάτια των μεγάλων ποταμών της Ευρώπης, όπως ο Δούναβης, ο Ρήνος και ο Βόλγας και εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να απολαύσετε τοπία που είναι απρόσιτα από τη στεριά και τις όμορφες εκπλήξεις που κρύβουν οι όχθες των ποταμών της Ευρώπης, καθώς επίσης και με ιδιωτικά γιοτ που θα σας ταξιδέψουν σε απομακρυσμένα και απάτητα μέρη και περιπετειώδη παγοθραυστικά, που θα σας προσφέρουν μια εντελώς διαφορετική, ανεπανάληπτη εμπειρία ταξιδιού.   
 
Πιο συγκεκριμένα, ο Navigator Travel & Tourist Services προσφέρει 8ήμερες κρουαζιέρες στο Δούναβη, με το ποταμόπλοιο A Rosa Brava, με αναχώρηση κάθε Σάββατο από το Πασάου της Ουγγαρίας και ενδιάμεσους σταθμούς στη Βιέννη, το Έστεργκομ, τη Βουδαπέστη, τη Μπρατισλάβα, την Κρέμς, τη Τερνεούζεν και το Μελκ, πριν ολοκληρώσει το ταξίδι του και πάλι στο Πασάου. Οι τιμές για δίκλινη καμπίνα ξεκινούν από 849 ευρώ.
 
Απολαύστε επίσης, 8ήμερη κρουαζιέρα στον Ρήνο, με το ποταμόπλοιο River Cloud II, με αφετηρία το Άμστερνταμ και στάσεις σε Ναϊμένγκεν, Κολωνία, Κόμπλεντς, Κοιλάδα Ρήνου, Ρουντεσάιμ, Γκέρνσαιμ, Μανχάιμ, Στρασβούργο και τερματισμό στη Βασιλεία. Οι τιμές για δίκλινη καμπίνα ξεκινούν από 1.099 ευρώ.    
 
Ολοκληρώστε τη βόλτα σας στα Ευρωπαϊκά ποτάμια με μια μοναδική 12 ήμερη κρουαζιέρα στο Βόλγα, με το ποταμόπλοιο Volga Dream, το οποίο αναχωρεί μέχρι και τις 5 Σεπτεμβρίου από τη Μόσχα και επισκέπτεται την old Tretyakov gallery και το Κρεμλίνο, την Ούγκλιχ, το Γιάροσλαβ, το Γκορίτσι και τη Λευκή Λίμνη, το νησί Κίζη στη Λίμνη Ονέγκα, το Μαντρόγκι, τον ποταμό Σβιρ και τη Λίμνη Λαντόγκα και την Αγία Πετρούπολη. Οι τιμές για δίκλινη καμπίνα ξεκινούν από 2.285 ευρώ.
 
Από την άλλη, για όσους είναι πιστοί οπαδοί των εξωτικών προορισμών αλλά θέλουν να αποφύγουν την πολυκοσμία και να έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν απάτητες παραλίες και κολπίσκους, ο Navigator Travel & Tourist Services, προσφέρει κρουαζιέρες με γιοτ σε Σεϋχέλλες και Κούβα & Καραιβική.
Αναλυτικότερα, το γιοτ Galileo θα αναχωρήσει για τις Σευχέλλες από το Μάχε και θα επισκεφτεί στο Μπο Βάλλον Μπέη, για 7ήμερη κρουαζιέρα και θα επισκεφτεί τα Άραντ, Άνσε Λάτσιο, Πραλίν, Κουζίν Αιλαντ και Κιουριέζ, Σεντ Ανν, Σιστερ Αιλαντς και Λα Ντίγκ. Αντίστοιχα, το γιοτ Panorama θα αναχωρήσει από την Αβάνα, με ενδιάμεσους σταθμούς το Πουέρτο Εσπεράντσα, τη Μπαχία ντε Κοριέντες, το Γιουβεντούτ Άιλαντ, τη Πλάγια Γκερόν, το Σιενφουέγος, την Κασίλντα και το Τρινιδάδ. Οι τιμές ξεκινούν από 1.350 και 1.650 ευρώ κατ’άτομο αντίστοιχα.
 
Τέλος, για όσους αναζητούν δυνατές συγκινήσεις, με πυξίδα την περιπέτεια και το άγνωστο στην άκρη της γης, οι κρουαζιέρες πάνω στα οργανωμένα, υπερσύγχρονα παγοθραυστικά, σε Βόρειο Σέλας και Παταγονία αποτελούν την ιδανικότερη επιλογή.
 
Το παγοθραυστικό Antarctic Dream θα πραγματοποιήσει κρουαζιέρα 8 ημερών στο Βόρειο Σέλας, με αναχώρηση από το Lodingen της Νορβηγίας και ενδιάμεσους σταθμούς σε Tysfjord, Skarvberget, Korsnes, Leiknes, νησί Skrova, Svolvaer και Lofoten, Trollfjord, Tranoy, Hustadgaard και Vestbygd. Το πλοίο Stella Australis, θα σας ταξιδέψει στην Παταγονία, με αναχώρηση από το Πούντα Αρένας της Χιλής και θα επισκεφτεί το Άϊνσγουόρθ Μπέη, τα νησάκια Τάκερς, τους Παγετώνες Πία και Άλεη, το Κέηπ Χόρν και το Γουλάϊα Μπέη, πριν ολοκληρώσε το ταξίδι του στο Ουσουάϊα της Αργεντινής.  Οι τιμές ξεκινούν από 1.450 και 1.400 ευρώ κατ’άτομο αντίστοιχα.     
 
Ζήστε τη μαγεία της κρουαζιέρας καλώντας τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα ή τον τουριστικό οργανισμό Navigator στο (+30) 2103609801-3.
 
*Οι τιμές περιλαμβάνουν κρουαζιέρα σε δίκλινη καμπίνα με πλήρη διατροφή. Δεν περιλαμβάνονται τα αεροπορικά εισιτήριο, τα φιλοδωρήματα και οι εκδρομές στα λιμάνια προσέγγισης.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.