Αρχική Αεροπορικά Νέα Πλούσια δώρα σε μία δροσερή βραδιά του Ομίλου της Lufthansa!

Πλούσια δώρα σε μία δροσερή βραδιά του Ομίλου της Lufthansa!

Από αριστερά προς τα δεξιά: Κ. Paulo Yoshikawa: Γενικός Διευθυντής της Lufthansa σε Ελλάδα και Κύπρο,
Κα Χάιδω Σπαγγούρου: Διευθύντρια Μάρκετινγκ Lufthansa σε Ελλάδα και Κύπρο, Κ. Γιάννης Παράσχης: Γενικός Διευθυντής του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, Κ. Γιάννης Ζωγραφάκης: Περιφερειακός Διευθυντής της Swiss International Air Lines σε Ελλάδα και Τουρκία

Ένα Smart Fortwo Coupe, ένα iΡad 3 και αεροπορικά εισιτήρια προς Βρυξέλλες κέρδισαν τρεις τυχεροί !

Με ένα εντυπωσιακό πάρτι στο παραλιακό club restaurant Ακρωτήρι την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012, με πολλή μουσική και χορό, έπεσε η αυλαία του διαγωνισμού «Be Smart – Be Winner» των εταιριών Lufthansa και SWISS.  Προσκλεκλημένοι ήταν ταξιδιωτικοί πράκτορες και εκλεκτοί συνεργάτες του Lufthansa Group που για χρόνια στηρίζουν με τις προσπάθειές τους τις εταιρίες του Ομίλου.

Ο διαγωνισμός «Be Smart – Be Winner», που διενεργήθηκε με την υποστήριξη του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2011 και έληξε στις 31 Μαρτίου 2012 και ήταν αποκλειστικά αφιερωμένος στα μέλη του lufthansaexperts.com.

Ο διαγωνισμός αναπτύχθηκε σε τρία στάδια κληρώνοντας πλούσια δώρα, ενώ ολοκληρώθηκε με τη μεγάλη κλήρωση της βραδιάς: ένα Smart Fortwo Coupe, βαμμένο στα χρώματα των εταιρειών Lufthansa και  SWISS. Το αυτοκίνητο θα κυκλοφορεί στους δρόμους της Θεσσαλονίκης καθώς ο μεγάλος τυχερός είναι από ταξιδιωτικό γραφείο της συμπρωτεύουσας.

Παράλληλα, ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος του διαγωνισμού της Austrian Airlines για τους ταξιδιωτικούς πράκτορες αναδεικνύοντας τον τυχερό νικητή ενός iΡad 3. Επίσης, η Brussels Airlines προσέφερε έπειτα από κλήρωση, την ίδια βραδιά, ένα ταξίδι για δύο άτομα στις Βρυξέλλες, το δικό της ευχαριστώ στους συνεργάτες του Ομίλου.

O κύριος Paulo Yoshikawa, Γενικός Διευθυντής της Lufthansa για την Ελλάδα και την Κύπρο, καλωσόρισε τους εκλεκτούς καλεσμένους και συνεργάτες του Ομίλου Lufthansa. “Είναι μεγάλη μας χαρά να υποδεχόμαστε στην ευχάριστη αυτή εκδήλωση τους επί σειρά ετών καλούς μας συνεργάτες. Για άλλη μια φορά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ταξιδιωτικούς πράκτορες και τα μέλη του eΧperts για τη υποστήριξη τους και να ευχηθώ μια επιτυχημένη θερινή σεζόν”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.