Αρχική Αθλητικά Ματαιώνεται ο ιστιοπλοϊκός αγώνας «Επιστροφή στην Κόρινθο»

Ματαιώνεται ο ιστιοπλοϊκός αγώνας «Επιστροφή στην Κόρινθο»

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών σας ενημερώνει ότι η αναγγελθείσα για τις 23 και 24 Ιουλίου επίσκεψη στην Πάτρα των Ιταλικών ιστιοφόρων σκαφών από τις Συρακούσες, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας των τριών ομίλων της περιοχής των Συρακουσών να πραγματοποιήσουν ένα ταξίδι επιστροφής από την Ιταλία-Συρακούσες στην Κόρινθο, με την επωνυμία «Επιστροφή στην Κόρινθο», ματαιώνεται λόγω προβλημάτων των Ιταλικών σκαφών.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημοσίως τον Δήμαρχο Πατρέων, κ. Δημαρά και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ο.Λ.ΠΑ., κ. Πλατυκώστα, οι οποίοι είχαν λάβει υπό τη σκέπη τους την υποδοχή αλλά και τους απλούς πολίτες, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή δήλωσαν με χαρά τη διαθεσιμότητά τους στην επίσκεψη των Συρακουσίων.
Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών εκφράζει τη λύπη του για τη μη υλοποίηση αυτής της ιδιαίτερης πρωτοβουλίας, την οποία από την πρώτη στιγμή υποστήριξε με θέρμη.  Ήταν μία καλή ευκαιρία για εμάς να κοιτάξουμε καλύτερα τη διπλανή χώρα και να αναζητήσουμε συνεργασίες και τρόπους επικοινωνίας, οι οποίοι θα ωφελήσουν την περιοχή μας στο πεδίο του θαλάσσιου τουρισμού και δραστηριοτήτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.