Αρχική Αθλητικά Η ΕΚΟ Υπερήφανος Χορηγός των Νικολαΐδη & Κεφαλά

Η ΕΚΟ Υπερήφανος Χορηγός των Νικολαΐδη & Κεφαλά

Με ιδιαίτερη χαρά αλλά και μεγάλη τιμή η ΕΚΟ είναι Υπερήφανος Χορηγός δύο άξιων αθλητών μας, των Αλέξανδρου Νικολαΐδη και Κωνσταντίνας Κεφαλά, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου που ξεκινούν στις 27 Ιουλίου 2012.

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης αγωνίζεται στο άθλημα του TAE KWON DO και θα είναι ο σημαιοφόρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Αποστολής που θα μπει πρώτος στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου κατά την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έχει ήδη τιμήσει τη χώρα μας με πολλές διακρίσεις αλλά και δύο ασημένια ολυμπιακά μετάλλια.

Η Κωνσταντίνα Κεφαλά είναι μαραθωνοδρόμος και είναι μία από τις πιο νέες εισόδους στην Ελληνική Ολυμπιακή Αποστολή ένα εξαιρετικό ταλέντο, μια πολλά υποσχόμενη αθλήτρια.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΟ Ι. Ψυχογυιός, δήλωσε : «Θεωρώ πως είναι υποχρέωση της ΕΚΟ αλλά και κάθε μεγάλης ελληνικής εταιρίας να στηρίξει αυτά τα παιδιά που αγωνίζονται σκληρά και, με ελάχιστους πόρους συναγωνίζονται επάξια μεγάλα ονόματα του χώρου. Η Ελλάδα έχει πολλά τέτοια ταλέντα και είναι καθήκον μας να σταθούμε πλάι τους.
Είμαστε εθνικά υπερήφανοι που υποστηρίζουμε τους πρωταθλητές μας, Αλέξανδρο Νικολαΐδη και Κωνσταντίνα Κεφαλά!»

Καλή επιτυχία στην Ελληνική Αποστολή!

Καλή επιτυχία Κωνσταντίνα και Αλέξανδρε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.