Αρχική Τουρισμός Zakynthos in German and Austrian TV – Η αυστριακή τηλεόραση στη Ζάκυνθο

Zakynthos in German and Austrian TV – Η αυστριακή τηλεόραση στη Ζάκυνθο

Η Ζάκυνθος θα προβάλλεται προσεχώς στην αυστριακή τηλέοραση ORF και ειδικότερα στην ταξιδιωτική εκπομπή Βesser Reisen.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν από 1η έως 5 Ιουνίου.
Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική πρωτοβουλία για την προβολή του νησιού, με περιοδικές επαναλήψεις, στο γερμανικό, ελβετικό (μέσω του δορυφορικού καναλιού 3 SAT) και αυστριακό κοινό, και η υλοποίηση οφείλεται στην άριστη συνεργασία της αυστριακής τηλεόρασης και των επιχειρηματιών της Ζακύνθου.

Το Γραφείο ΕΟΤ Βιέννης και προσωπικά ο Προίστάμενος κ. Παναγιώτης Σκορδάς, είχε την εποπτεία και τον συντονισμό ενώ τα αεροπορικά εισιτήρια καλύφθησαν απο την εταιρεία Lauda air  του ομίλου της Austrian Airlines.

Η Ζάκυνθος είναι ενταγμένη στα προγράμματα όλων των αυστριακών Tour Operator και αποτελεί δημοφιλή και συνεχώς ανερχόμενο προορισμό για τους Αυστριακούς.

Το ταξιδιωτικό ρεπορτάζ έχει διάρκεια 20΄λεπτών και θα πρόβαλλεται και on line  στην ιστοσελίδα  www.besserreisen.tv όπως επίσης στην ιστοσελίδα της μεγαλύτερης σε κυκλοφορία εφημερίδας της Αυστρίας (1 εκατομ. φύλλα)  www.krone.tv/reisen και στο youtube για τουλάχιστον 24 εβδομάδες.

Ευχαριστούμε θερμά τους επιχειρηματίες και το προσωπικό των ξενοδοχείων : Mediterranean beach resort,  Eleon Grand resort hotel & spa,  Zante Park hotel,  Beveldere luxury suites, Aquarious hotel, Arion hotel και Tsilivi Beach hotel & suites, όπως επίσης τον Δήμαρχο Ζακύνθου και το ξενοδοχειακό επιμελητήριο για την άψογη φιλοξενία του τηλεοπτικού συνεργείου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.