Αρχική Εταιρικά Νέα «Olive Garden & La Brasserie κλέβουν την παράσταση στο κέντρο της...

«Olive Garden & La Brasserie κλέβουν την παράσταση στο κέντρο της πρωτεύουσας!»

Το ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ προσθέτει νέους γευστικούς πειρασμούς και επεκτείνει το ωράριο λειτουργίας των La Brasserie και Olive Garden.
Με την απόφαση αυτή, διευρύνει το κοινό του και ικανοποιεί ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Το Café-Bar La Brasserie, γίνεται το νέο meeting point του Κέντρου της Αθήνας, όπου κάθε επισκέπτης μπορεί να απολαύσει τον καφέ του, συνοδεία φρέσκων γλυκών ή γευστικών snacks. Η La Brasserie βρίσκεται στο εντυπωσιακό lobby του ξενοδοχείου, εκτείνεται σε δύο επίπεδα και αποτελεί το ιδανικό μέρος για ένα short break, ένα επαγγελματικό meeting ή μια φιλική συνάντηση.

Παράλληλα, στο roof top του Ξενοδοχείου, το φημισμένο εστιατόριο Olive Garden, διευρύνει τη λειτουργία του εγκαινιάζοντας μια νέα ολοήμερη φιλοσοφία. Από τις 11:00 το πρωί, με πρωινό καφέ και φρέσκους χυμούς για ένα ευχάριστο ξεκίνημα, μεσημεριανό ούζο, τσίπουρο ή ρακί συνοδευόμενα από μεζεδάκια για τους λάτρεις των Ελληνικών γεύσεων, απογευματινά aperitifs κάτω από τη σκιά της Ακρόπολης και βραδινά δείπνα μέχρι μετά τα μεσάνυχτα με πρωτοποριακές μεσογειακές και ελληνικές γεύσεις αποκλειστικά από φρέσκα Ελληνικά προϊόντα, όπου τα φώτα της πόλης δημιουργούν μια ξεχωριστή κοσμοπολίτικη αύρα.  

Το άψογο service, οι value for money επιλογές από το πλούσιο μενού κάνουν τη La Brasserie και το All day Olive Garden δυο ξεχωριστές επιλογές για οποιαδήποτε ώρα της ημέρας!

Επιπλέον, το ξενοδοχείο προσφέρει δωρεάν στάθμευση στο 200 θέσεων πάρκινγκ του για όσους επιλέξουν τα επισιτιστικά τμήματα.

Το ΤΙΤΑΝΙΑ «απαντάει» στην κρίση με εξωστρεφή πολιτική, αναβαθμισμένες υπηρεσίες και ολοένα πιο προσιτές τιμές, προσφέροντας στους ενοίκους του ξενοδοχείου αλλά και τους επισκέπτες του κέντρου της Αθήνας μοναδικές επιλογές που δημιουργούν μια αξέχαστη εμπειρία φιλοξενίας.

Νέο Ωράριο Λειτουργίας:
Olive Garden: 11:00 – 00:30
La Brasserie: 08:30 – 23:30
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.