Αρχική Τεχνολογία “Vodafone Explore Greece” η νέα εφαρμογή για Smartphones, σηματοδοτεί τη προσέγγιση του...

“Vodafone Explore Greece” η νέα εφαρμογή για Smartphones, σηματοδοτεί τη προσέγγιση του δημόσιου επιχερείν με τον ιδιωτικό τομέα

Με τη συνεργασία του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και το Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, η Vodafone υλοποίησε μια πρωτοποριακή εφαρμογή για smartphones τη “Vodafone Explore Greece”, με σκοπό να προωθήσει, αλλά και να αναδείξει την Ελλάδα, ως τουριστικό προορισμό.
Η εφαρμογή θα διατίθεται δωρεάν, θα προωθηθεί στη διεθνή συνδρομητική βάση της Vodafone και θα επικοινωνηθεί έτσι ώστε να μπορούν να την αξιοποιήσουν οι χρήστες smartphones σε παγκόσμιο επίπεδο, είναι ήδη διαθέσιμη για smartphone κινητά με λειτουργικό android ενώ τις προσεχείς ημέρες θα είναι διαθέσιμη και για τα iPhone.

Η εφαρμογή “Vodafone Explore Greece” παρέχει μια σειρά από χρήσιμες πληροφορίες, για όσους σκέφτονται να επισκεφθούν την Ελλάδα, ή για όσους βρίσκονται ήδη στον προορισμό τους και θέλουν να ενημερωθούν για το τι βρίσκεται γύρω τους.  Διαθέτει μία σειρά από πρωτότυπα χαρακτηριστικά που την κάνουν μοναδική σε σχέση με τις υπόλοιπες τουριστικού περιεχομένου.

Είναι απλή στη χρήση, ενώ παράλληλα περιλαμβάνει πλούσιο και δυναμικό οπτικοαουστικό περιεχόμενο, που συνεχώς ανανεώνεται. Δίνει τη δυνατότητα χρήσης GPS τοποθεσίας, για να μπορεί ο χρήστης να ενημερώνεται όπου και αν βρίσκεται για το τι υπάρχει γύρω του.

Μέσα από το “Vodafone Explore Greece”, οι ενδιαφερόμενοι, είτε είναι συνδρομητές Vodafone, είτε άλλου δικτύου μπορούν να βρουν πληροφορίες για όλους τους τουριστικούς προορισμούς, για διαμονή, διασκέδαση, προτάσεις για φαγητό, αλλά και αναλυτικούς χάρτες του τόπου που θέλουν να επισκεφτούν.

Επιπλέον, η εφαρμογή περιέχει παρουσίαση των παραλιών κάθε περιοχής, ιστορικά στοιχεία, περιοχές με ιστορικό ενδιαφέρον αλλά και με φυσική ομορφιά, που αξίζει κάποιος να μάθει και να επισκεφθεί. Για τους ξένους χρήστες που δεν μιλούν ελληνικά, η εφαρμογή διαθέτει βασικές φράσεις μεταφρασμένες, αλλά και ηχητική βοήθεια που τις αναπαράγει για μεγαλύτερη ευκολία.

Πολύ σημαντικός είναι και ο διαδραστικός χαρακτήρας της εφαρμογής, καθώς οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ανεβάζουν φωτογραφίες τόσο στο facebook, όσο και στην εφαρμογή και να μοιράζονται τις εμπειρίες τους. Ειδικά για τους συνδρομητές της σε όλο τον κόσμο, η Vodafone  έχει εξασφαλίσει μία σειρά προσφορών από τις οποίες μπορούν να επωφεληθούν.

Είναι ο προσωπικός ταξιδιωτικός οδηγός για τους πιο δημοφιλείς προορισμούς και όχι μόνο! Για μια πιο άνετη και εύκολη περιήγησή, στην Ελλάδα.

«Η εφαρμογή “Vodafone Explore Greece”, μας δίνει τη δυνατότητα να μιλήσουμε για την Ελλάδα, τόνισε, ο κ. Γλαύκος Περσιάνης, Διευθύνων Σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας,  να συμβάλουμε μέσα από την τεχνολογία μας, αλλά και τη διεθνή παρουσία μας, στις προσπάθειες για την ανάπτυξη στη χώρα μας».

Πρόσκληση προς τον ιδιωτικό τομέα, να στηρίξει την εθνική προσπάθεια που καταβάλλεται από όλους, για την ενίσχυση του τουρισμού και τη μεγιστοποίηση της κοινωνικής και οικονομικής ωφέλειας, απηύθυνε από το βήμα ο Γενικός Γραμματέας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού κ. Γεώργιος Κολέτσος, ο οποίος συγκεκριμένα είπε
«Η σημερινή συνεργασία του ΕΟΤ με την Vodafone αποτελεί μια πρωτοποριακή ενέργεια για τον ΕΟΤ, με στόχο την στοχευμένη προώθηση και ανάδειξη του Ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Στρατηγικός στόχος του ΕΟΤ είναι η δημιουργία ενός δυναμικού δικτύου συνεργασιών με στόχο τη μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας της προβολής του Ελληνικού τουρισμού με μηδενικό για το δημόσιο φορέα κόστος. Η συγκεκριμένη σύμπραξη σηματοδοτεί μια καινοτόμα προσέγγιση του δημόσιου επιχερείν με τον ιδιωτικό τομέα με σκοπό την στήριξη της εθνικής προσπάθειας που καταβάλλεται από όλους, για την ενίσχυση του τουρισμού και τη μεγιστοποίηση της κοινωνικής και οικονομικής ωφέλειας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.