Αρχική Ξενοδοχεία Τιτάνια: Επιλέγουμε να «επιτεθούμε στην κρίση», με εξωστρεφή πολιτική και βελτίωση των...

Τιτάνια: Επιλέγουμε να «επιτεθούμε στην κρίση», με εξωστρεφή πολιτική και βελτίωση των υπηρεσιών μας

Επιλέγουμε να «επιτεθούμε στην κρίση», με εξωστρεφή πολιτική και βελτίωση των υπηρεσιών μας: Η μείωση των τιμών δεν αρκεί, εάν συνοδεύεται από ‘εκπτώσεις’ στις προσφερόμενες υπηρεσίες.

Επενδύουμε στην ποιότητα των υπηρεσιών, γι’ αυτό ξεχωρίζουμε.

Το ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ προχωράει σε μειώσεις τιμών, προσαρμόζοντας τη φιλοσοφία του στις ανάγκες των καιρών.

Ταυτόχρονα, ενισχύει τις υπηρεσίες του, εγκαινιάζοντας νέα θεματικά events και γευστικά φεστιβάλ καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, εστιάζοντας στην ποιότητα αλλά και στην ευρηματικότητα.

Τα επισιτιστικά μας τμήματα (Olive Garden, La Brasserie) επεκτείνουν το ωράριο λειτουργίας τους και προσφέρουν ακόμη περισσότερες επιλογές στο μενού τους, ενσωματώνοντας πιάτα από την Ελληνική κουζίνα και ουζομεζέδες για τους λάτρεις της παράδοσης. Εστιάζουμε στα Ελληνικά προϊόντα, με στόχο να ενισχύσουμε –στο βαθμό που μας επιτρέπεται – την Ελληνική παραγωγή και οικονομία.

Επενδύουμε στις νέες τεχνολογίες: νέο, φιλικότερο προς τον χρήστη website – διάθεση i-pads σε πελάτες – πλατφόρμα NOVA full pack σε όλα τα δωμάτια, wi-fi κ.λπ.

Με το νέο site, φέρνουμε το ξενοδοχείο πιο κοντά στον πελάτη, χωρίς το παραμικρό κόστος και του προσφέρουμε τη δυνατότητα να έχει ακριβή εικόνα για τους χώρους και τις υπηρεσίες, αλλά και να κάνει την κράτηση του με τους όρους και τις επιλογές που ο ίδιος επιθυμεί (tailor made κρατήσεις).

Η προσφορά i-pads και πακέτου NOVA αυξάνει τις επιλογές για τον πελάτη και δημιουργεί added value για το ξενοδοχείο. Σκεφτόμαστε πάντα με γνώμονα το αύριο αλλά και τις υπηρεσίες που προσφέρονται από ξενοδοχεία του εξωτερικού, προκειμένου ο πελάτης του ΤΙΤΑΝΙΑ να έχει πάντα έναν λόγο παραπάνω να μας προτιμά.

Αναζητούμε συνεχώς συνέργειες και συνεργασίες που θα μας κάνουν καλύτερους προς όφελος των πελατών μας αλλά και του κλάδου γενικότερα.

Σήμερα, το Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, με 30 και πλέον χρόνια παρουσίας στον χώρο της ξενοδοχείας, αποτελεί ξενοδοχειακή ναυαρχίδα του κέντρου της Αθήνας.

Διαθέτει 385 ανανεωμένα δωμάτια και parking 200 θέσεων για τη διευκόλυνση των πελατών και των επισκεπτών των εστιατορίων του. Το parking για τους πελάτες των εστιατορίων διατίθεται δωρεάν.

Νέο προφίλ και στα επισιτιστικά τμήματα: Είτε ως διάλειμμα από τη δουλειά ή τα ψώνια, είτε για επαγγελματικές συναντήσεις, είτε για χαλάρωση πριν και μετά τη θεατρική ή κινηματογραφική έξοδο, οι χώροι του Τιτάνια προσφέρουν στους επισκέπτες τους μοναδικές εμπειρίες φιλοξενίας και συναρπαστικές γευστικές περιπλανήσεις στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Ο ανανεωμένος χαρακτήρας των επισιτιστικών τμημάτων, η ολοήμερη λειτουργία στις πιο value for money τιμές της αγοράς και το πρωτότυπο food styling, δημιουργούν τις αισθητικές προϋποθέσεις για μια γαστρονομική πανδαισία από πιάτα που σε ταξιδεύουν. Το service που ανταποκρίνεται στα πιο υψηλά standards και η άριστη ποιότητα πρώτων υλών με επιλεγμένα φρέσκα προϊόντα ελληνικής προέλευσης δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μια αξέχαστη γευστική απόλαυση. Σε όλα αυτά να συμπληρώσουμε τις τιμές που εκπλήσσουν ευχάριστα!

Μοναδική θέα στην Ακρόπολη και στον Λυκαβηττό από το All-day Gourmet Restaurant και Μπαρ «Οlive Garden» στο roof top του ξενοδοχείου και σήμα κατατεθέν τις ελιές. Προσεγμένες ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις μόνο από φρέσκα προϊόντα. Ευχάριστη ατμόσφαιρα στη «La Brasserie» του ισογείου, το νέο meeting point της πόλης.

Δεδομένων των αλλεπαλλήλων προβλημάτων του κέντρου της Αθήνας, το Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ συμβάλει ποικιλοτρόπως στη βελτίωση της κατάστασης: με τη συμμετοχή σε πρωτοβουλίες που ενισχύουν το Κέντρο της Πρωτεύουσας. Τέτοιες δράσεις είναι:
η πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου «Παρασκευή στην Αθήνα»,
η συμμετοχή σε προγράμματα φιλοξενίας ξένων επισκεπτών, όπως στο πλαίσιο του Athens Video Art Festival κ.α.
η δημιουργία υποδομών που «ελαφρύνουν» το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο κάθε επισκέπτης (free parking για τους επισκέπτες των επισιτιστικών τμημάτων)
η μέριμνα για το περιβάλλον (πλυντήρια, οικολογικά προϊόντα καθαρισμού)
συνεχή κίνητρα για την προσέλκυση νέων επισκεπτών στην πόλη.

Τι παραπάνω να ζητήσεις, όταν τα βρίσκεις όλα σε ένα και μόνο Ξενοδοχείο;

Οι λάτρεις του ιστορικού και εμπορικού κέντρου στο ανακαινισμένο Ξενοδοχείο Τιτάνια βλέπουν, ζουν και γεύονται την πόλη μας αλλιώς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.